Hej allihopa, hoppas att ni har det bra och att ni mår bra!
Idag var det äntligen dags för invägning för juli månad.
 
För juni månad stannade vågen på 78,3kg och 98cm runt midjan.
 
Idag Juli månad stannade vågen på 77,3kg och 96cm runt midjan, så -1kg och -2cm runt midjan!
Jag är jätte glad att jag lyckades gå ner 1kg denna månad för jag var ju ganska orolig över att jag inte skulle ha gjort det, men jag har verkligen gett allt på alla träningspass även om det har varit jobbigt.
Har ca 14kg kvar till mitt mål med att väga ca 60kg och jag ska verkligen kämpa på för att nå det målet. Dock kommer inte jag att stressa med det för då kommer det inte gå.
 
Har även kontaktat vårdcentralen för att se om jag kan få en plastikoperation för att ta bort hud men de tog bara emot akuta ärenden så jag får ringa tillbaka i mitten av augusti och se vad dom säger.
 
Nu är det bara att kämpa vidare i augusti och verkligen ge allt den månaden för att även där nå 1kg.
Jag är också tacksam till alla som stöttar mig och finns där när det är som jobbigast, det betyder jätte mycket för mig för utan det hade inte jag klarat det så här långt.
 
 
 
 
 
 
Hej allihopa, hoppas att ni mår bra i denna värme som är och har varit den senaste veckan.
 
Det har varit ganska mycket att göra denna vecka, jag har jobbat och nästan direkt efter jobbet så har jag valt att fokusera på träningen så därför har bloggen hamnat i kläm.
Men jag ska försöka att bättra mig och försöka att lägga upp minst 3 inlägg i veckan, 1 inlägg med träning och 2 inlägg med andra saker.
 
Den kommande veckan så är det dags för invägning för juli månad också, jag är lite orolig för vad vågen kommer att visa, det känns inte som att jag har gått ner något men så känner jag varje månad och jag har ändå gått ner. Även om det inte är mycket så är det alltid något, jag har ju satt upp ett mål att jag ska gå ner minst 1kg varje månad och jag vet inte om jag har nått det målet den här månaden.
Jag har verkligen gett allt vad jag kan och fortsatt att kämpa när det blev jobbigt oavsett om jag hade velat ge upp istället.
Att inte veta vad vågen kommer att stanna på ger mig lite ångest, om jag inte har gått ner så mycket i vikt så kommer jag verkligen att bryta ihop.
För det känns som att hur mycket jag än tränar och kämpar så blir det aldrig mer än 1kg, jag vet inte vad det är som gör att jag inte går ner.
Kan det bero på min extra hud som är kvar eller är det för att kroppen börjar bygga mer muskler nu och börjar anpassa sig eller vad är det som pågår?
 
Får försöka att inte tänka på det för mycket för att då kommer jag bara att må ännu mer dåligt av det och det kommer göra så att jag blir stressad och det leder till bara dåliga resultat.
Så jag får kämpa på dessa 2 dagar som är kvar och sen får det bli som det blir för jag kan inte göra mer än mitt bästa i detta fall.
 
Det var allt jag hade idag, kommer upp ett inlägg imorgon med så vi hörs då!
Kram Emelie
Hej allihopa, hoppas att ni har det bra i denna värme!
 
Idag har jag tänkt att skriva om något som jag tycker är lite jobbigt men jag vet att det kommer att behövas göra.
Det är så att jag har tänkt på att kontakta vårdcentralen för att få komma i kontakt med en hudspecialist för att se om jag kan få göra en hudoperation.
Det som är besvärligt just nu är huden på ryggen för att så fort jag ska ut och springa eller bara ut och med min sportbehå på mig så får jag skavsår och de hinner aldrig att läka och förvinna då jag använder den dagligen.
Det gör att så fort jag blir varm och svettig eller efter träningspassen när jag ska duscha så svider det som sjutton på dom märkena.
Men grejen är att jag är ganska rädd för den operationen med, jag tänker på hur ont man kommer att ha efteråt och att man inte kommer kunna träna på flera veckor vilket kommer göra mig galen. För just nu är träningen allt för mig och jag vill verkligen inte missa någon dag med träning.
Dock vet jag att när operationen väl är gjord så kommer man att må så mycket bättre och man slipper alla dessa problem med huden.
 
Jag har ju även ganska mycket problem med huden vid mina överarmar, gäddhänget som man brukar kalla det. Dom har blivit ganska jobbiga och de hänger ganska mycket och bara är i vägen. När jag ska göra saker med armarna så flänger dom omkring vilket inte känns så attraktivt men även när jag vill ha på mig kläder så kan jag inte ha för tighta kläder över armarna eftersom det är obekvämt och det gör ont.
Det gör mig lite ledsen faktiskt att jag inte kan ha de kläder som jag vill ha på mig för att jag känner mig inte fin på grund av armarna men även med allt annat på kroppen.
Magen ska vi inte prata om, den är verkligen inte det största problemet just nu för jag tror inte att de kommer göra något åt det ändå då jag tror att det är för mycket fett kvar på magen istället för överskottshud.
 
Är det någon av mina läsare här som har gjort en sån här operation med huden? Hur var det för er och har ni ångrat er?
Sen tänker jag även på alla dessa kriterier som man måste uppfylla för att få en operation, gäller det för alla landsting/kommuner eller är det olika för varje?
 
Det var allt för idag!
Kram Emelie