Hej! Idag ska jag skriva om när jag åkte till Stockholm och hälsade på min faster med familj plus att hon och jag var iväg och såg Morgan Allings show en föreställning om kärlek.
Morgan Allings show en föreställning om kärlek handlar om hans uppväxt från barn till där han är idag, framgånsrik och har en familj. Showen hanlade om hans uppväxt med en alkoholiserad mamma och olika barnhem men även om fosterhem där han blev misshandlad.
 
Fredagen den 12e Februari klockan 09:50 var tåget till Stockholm beräknat att åka från Törebodas station men det blev försenat med 20 minuter då det var krångel med en dörr som inte ville stängas. Efter 20 minuter kommer vi iväg och kommer fram till Stockholm vid klockan 13 där jag möter upp min faster Linda och vi åker sedan till hennes jobb för att hämta bilen för att sedan jag ska kunna överraska mina kusiner. De blev ganska chockade av att jag var där för de visste inget vilket var roligt att få kunna överraska dom. Vi åkte sedan och handlade lite snabbt, åkte hem till dem för att vara hemma en kort stund då min ena kusin Elise skulle på ett pjyamas party hos en klasskamrat som jag följade med till. När vi kom hem så var det dags för att äta, duscha och sen sova för att orka med lördagen.
 
Lördagen den 13e Fabruari var jag och min faster Linda, min kusin Elise ute på en promenad till Ica Maxi och handlade lite. När vi kom hem så pysslade jag och Elise lite med armband och halsband. Efter en liten stund så var det dags att fixa håret, sminka sig och byta kläder inför kvällen. Runt 16 åkte vi in till Karlaplan där vi gick till ett köpcentrum och köpte oss en varsin smörgås och dricka. Efter det begav vi oss sedan vidare till Maximteatern för att ta plats inne i salongen.
Showen började och höll på i en timme har jag för mig och sedan var det 10-20 minuter paus och sedan började showen igen. Efter att showen var slut så gick vi ut och var påväg hem när vi möter Morgan Alling utanför Maximteatern på baksidan, och jag frågar om jag kan få ta en bild tillsammans med honom och det får jag. Det var en man som var med honom som tog bilden på mig och min faster, där står vi pratar lite och jag berättar att jag bor i Mariestad och han vet genast vart jag menar och berättar att han har bott i Alingsås och nån gång i Skövde. 
Tack Morgan för pratstunden, det behövdes verkligen!
När vi pratat färdigt åker vi hem till min faster och det är dags för att sova men jag är för övertrött så jag har svårt att sova.
 
        
 
 
 
 
Söndagen den 14e Februari var det dags att åka hem till Mariestad igen. Förmiddagen spenderade jag med att packa mina saker och att vara med Elise och Linda och eftermiddagen spenderade jag på tåget hem till Mariestad. Jag firade alla hjärtans dag på tåget detta år men för mig gör det inget. Tågresan hem gick bra och väl hemma var det dags att äta och sova för att dagen bara ta det lugnt.
 
 
 
Den näst bästa helgen var det och tack så mycket till faster Linda med familj och farmor och farfar för att jag fick denna föreställning som 20 års present från er. Det var verkligen inte några bortkastade pengar, hade jag haft råd så hade jag sett fler föreställningar av denna show.
Tack för allt!
 
Hej! Det var längesen jag uppdaterade på denna blogg men jag har börjat tänka på mig själv, det menar jag med att jag måste börja känna efter hur jag och min kropp mår för att tillslut kommer jag inte orka mer.
Därför har bloggen hamnat lite på hyllan i ett par månader för att jag skulle kunna fokusera på mig själv men även att det har varit mycket med komvux och med jobb.
Under dessa månader har ganska mycket hänt, i Januari fyllde jag 20 år, i Februari åkte jag till Stockholm för att se Morgan Allings show, lite privata saker hände, spelat bowlingmatcher men även en bowlingtävling där jag kom på en andra plats, jag har även hand om bowlingträningen på måndagar för nybörjare tillsammans med Anton. Sedan har jag egen träning på onsdagar från 19-20:30 och på helgerna är det oftast 1 - 2 matcher, och där emellan ska jag hinna göra matte, städa hemma, vara med vänner eller bara få vara för mig själv en stund och få "andas" mellan alla saker. Nu är det uppehåll i bowlingen över sommaren till Augusti då det drar igång igen men det känns ganska skönt att det slut för att då hinner jag med mycket mer saker känns det som i alla fall.
Jag har även jobbat ganska mycket under dessa månader,ena månaden är det mycket och sedan den andra månaden kan det bara vara några pass, men jag är glad över att jag har ett jobb där jag tjänar egna pengar.
 
Jag kommer att skriva ett inlägg om Morgan Allings show som jag var på, kommer även att skriva ett annat inlägg om ett val som jag valt att göra som kommer att göra mig gladare och kommer att få mig att må bättre ( det är inget allvarligt). Det kommer jag skriva om en annan dag men hoppas att få upp det på bloggen nån gång nästa vecka men jag kan inte säga exakt vilken dag.
 
Jag ska även försöka hitta någon som kan göra om min blogg lite då jag känner att den behöver fräschas upp lite med bättre struktur och lite annat.
 
Om ni har något speciellt som ni vill att jag ska skriva om får ni gärna kommentera det så ska jag se om jag kanske kan göra ett inlägg om det!
 
Det var allt för idag!
Kram Emelie