Gott nytt år. hoppas alla ni får ett bra 2009. det hoppas jag att jag får i alla fall. jag vill verkligen säga gott nytt år till:
OliviaVerbeet,Alicia Kittilä,Hannah Nilsson,Jessica Kristiansson,Nasrin Poaes,Sofie Blomberg,Madelene Wallin Börjesson,Ellen Nord,Julia Strö. tack till alla som har stöttat mig och så. tack för att jag har fått nya vänner. nu måste vi ringa och rösta på erik i körslaget också


Jaaaaaa!!! Jag fick en biljett av min faster Linda och min farmor att jag fick gå på musikalen The Buddy Holly med Brolle jag blev jätteglad när jag fick se biljetten jag grät av lycka så mycket hade jag längtat efter att få gå på musikalen och så får jag det. Taaack!!!! jag kan berätta mer vad jag fick i julklapp jag fick:
Platt-tång,pengar,choklad,presentkort på bokia,örhängen,trosor,bh,tröja och handduk. snart fyller jag år också om 2 veckor och 3 dagar längtar redan efter min födelsedag. jag fyller 13 år då nu kan jag inte skriva mer skriver mer i morgon godnatt allihopa och sov gått gott nytt år!!