Januari månad vägde jag in mig på 115,2kg och 126cm runt midjan.
 
Denna månad har varit jobbig då jag inte har kunnat träna som jag vill eftersom jag har varit sjuk i 2 veckor ungefär.
Jag har kommit igång med promenaderna igen och jag håller alla tummar och tår för att jag får vara frisk nu under denna resa eftersom det redan har försvunnit så många dagar för mig.
 
Idag var det dags för invägning för Februari månad och vågen stannade på 110,9kg och midjan visade 123cm.
Så -4,3kg och 3cm runt midjan! :)
Från 30e November tills idag (28e Februari) har jag gått ner 13kg!
Det är helt sjuuukt och overkligt!
Jag trodde aldrig att jag skulle gå ner så mycket på så kort tid som det är, jag trodde att det skulle ta längre tid än vad det har gjort! :)
 
Nu siktar jag framåt mot Mars månad och kämpar vidare!
Tack till alla som stöttar mig i detta för det betyder mycket!
 
         
         
 
Tack för idag! :)
Kram Emelie
 
Hej allihopa! Hoppas ni mår bra, för det gör jag! 
Jag har äntligen börjat med promenader igen efter ha varit sjuk sedan den 10e februari, åkte på världens förkylning och det kändes som att jag aldrig skulle bli frisk. 
Det känns skönt att jag har fått börja med promenader igen, dock är det lugna promenader på 45 minuter, ibland tar jag lite längre och det är fortfarande lugna promenader.
Jag tänkte att jag skulle testa att gå fortare nästa vecka för att se om jag orkar det eller om jag får köra 1 vecka till med lugna promenader för att nu vill jag komma igång med träningen igen efter ha varit sjuk i nästan 2 veckor sammanlagt.
 
 
Så här såg promenaden ut igår och det var skönt att få rensa tankarna medans jag gick.
 
 
Så här såg tisdagens promenad ut!
 
På tisdag är det även invägning för denna månad, jag är faktiskt lite nervös över hur det har gått eftersom jag inte har kunnat ta mina promenader som jag velat och det kommer nog även visa sig på vågen.
Det får vi veta på tisdag hur det har gått så jag ska inte försöka tänka på det för mycket för då kommer jag bara bli ännu mer besviken.
 
Nu har jag inget mer att skriva, kommer nog inte blogga något i helgen heller då jag åker till Helsingborg och Staffanstorp på fredag och lördag för att spela bowlingmatch.
Så jag skriver mer på söndag!
Ta hand om er nu!
Kram Emelie
Ja vart ska jag börja? Denna förkylning verkar aldrig ge mig sig och jag har tröttnat på den.
Har ingen feber eller ont i halsen, dock har jag snuva och fått svullna lymfkörtlar i halsen på vänster sida, detta är pricken över i:et som man brukar säga.  Ringde till vårdguiden imorse och hörde med dom om jag skulle kontakta vårdcentralen, det tyckte dom inte och svullnaden skulle gå ner om några veckor.
Så det blir lugna promenader hädanefter och bara ta det lugnt, det är nu som jag vill träna som mest eftersom det har försvunnit så många dagar redan från träningen så vill jag inte låta det försvinna ännu mer.
Har ni några tips på vad jag kan göra för att underlätta smärtan?
 
Nu ska jag vila och bara ta det lugnt!
Vi hörs en annan dag! Ta hand om er!
Kram Emelie