För December månad vägde jag in mig på 82,6kg och 103cm runt midjan!

Idag var det dags för invägning för Januari månad och vågen stannade på 81,1kg och 102cm runt midjan!
Så jag har gått ner 1,5kg och tappat 1cm runt midjan!

Jag är ganska nöjd fast att jag önskar att det kunde ha varit mer än vad det var. Dock ska jag verkligen vara nöjd med att jag går ner i vikt överhuvudtaget än att jag går upp istället.

Den här månaden har varit ganska jobbig för mig, det har gått upp och ner med motivationen för att orka träna, det jobbiga är alltid innan träningen. Jag förstår inte varför att det är jobbigt, för när jag väl har kommit igång med träningen så är de det bästa som finns!
Har ni några tips på vad jag kan göra för att det inte ska vara så jobbigt innan?

Sen har det även hänt lite andra jobbiga saker som jag inte vill ta upp här då jag känner att det är för privat just nu, kanske kommer längre fram när jag är redo att berätta för just nu så är jag inte redo att göra det.

Jag ser fram emot Februari månad och vad den har att erbjuda, jag hoppas att jag får fortsätta att vara frisk och fortsätta till att träna. 
Jag kommer att kämpa på som bara den för att innan April vill jag ha gått ner 50kg!
Så då blir det att kämpa och träna på!

 
 
 
 
 
 
 
Tack till alla som stöttar mig, det betyder så mycket för mig!
 
Det var allt jag hade för idag!
Vi hörs en annan dag!
Ta hand om er!
Kram Emelie
Hej allihopa,mår ni bra?  Jag mår faktiskt bra och jag har mer energi än vad jag har haft dom senaste månaderna.
Som ni kanske vet så äter ju jag enligt ett kostschema och jag har nu fått en planeringstavla (fick den i julklapp av min storayster) där jag har skrivit upp vad jag ska göra hela veckan och vad jag ska äta hela veckan.
Jag tänkte att jag skulle visa er hur denna vecka ser ut, om ni är intresserade?
 
 
Så här ser denna vecka ut, ibland kan det ändras men oftast så brukar jag lyckas hålla detta.
Varför det ibland kan ändras beror på jobb, skolan, bowlingmatcher eller lite andra saker men oftast så ser det ut så här.
Jag har även tänkt att ta bilder på alla maträtter jag äter för att sedan lägga in det här i bloggen då och då som tips till er läsare så att ni kan få lite inspiration till eran mat eller om ni också försöker att gå ner i vikt.
 
Jag har även börjat äta kosttillskott som heter spirulina och det ska ge mig mer energi och ork till att göra mer saker än att bara sitta hemma om dagarna.
Det har jag tänkt att skriva ett eget inlägg om också för att ni ska få veta lite mer om det tänkte jag.
Men det var allt jag hade att skriva om idag, ska försöka blogga mer i veckan men jag lovar inget!
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll!
Kram Emelie
Hejsan allihopa, hoppas att ni mår bra denna lördagskväll!
 
Den här veckan har varit bra men lite jobbig, den började ganska jobbig men nu mot slutet har den varit ganska bra.
Veckan har bestått av träning och åter träning, i måndags var det cykel, i tisdags var det löppass på gymmet dock gick inte det så bra då jag kände av överansträngningen igen så får se hur det går nästa vecka.
I onsdags körde jag mitt schema och i torsdags körde jag även ett löppass igen på gymmet, på kvällen körde jag även boxningen som jag brukar göra. Igår körde jag crosstrainer och idag är det vilodag äntligen!
Imorgon på gymmet ska jag köra mitt schema igen och det känns faktiskt ganska bra, jag känner mig taggad på att köra det.
 
I torsdags var det även min födelsedag, hela 22år fyllde jag! Jag spenderade dagen först med ett löppas på gymmet, efter det var det dags för en körlektion på trafikskolan.
Senare på eftermiddagen åkte vi hem till min storasyster och hennes barn för att fira mig, på kvällen blev det att boxningspass på gymmet och sen när jag kom hem fick jag presenter av mina föräldrar och min lillasyster.
Av mamma och pappa fick jag en skrivare (dock fick jag den redan i december för att jag var tvungen att skriva ut lite papper men varken mammas & pappas funka och inte in lillasysters heller så fick jag den i förväg), sedan fick jag en biljett till att få se Brolle, Nanne Grönwall, Sanne Salomonsen, Babben Larsson och Greendence Tribute när de kommer till Mariestad den 28e April.
Av min lillayster fick jag Joakim Lundells bok Monster och den är jätte bra, jag har lyssnat färdigt på den på Nextory och jag rekommenderar den verkligen.
 
Idag fick jag även en present av mammas kusin och hans familj då dom var här och firade mig, då fick jag ett presentkort på lindex, vilket jag tyckte passade bra för jag behöver ha nya kläder då mina kläder börjar bli ganska mycket förstora.
 
 
Så detta är vad jag fick i present när jag fyllde år och jag är nöjd med detta.
Tack till mamma och pappa, min lillayster och mammas kusin med familj!
 
Det var allt jag hade att skriva om idag!
Kanske kommer något inlägg imorgon, det beror på om jag hinner och orkar!
Ta hand om er!
Kram Emelie