Idag är det 6 månader sen jag började med en resa som förändrar mitt liv totalt.
Den 30e November 2016 bestämde jag mig för att få hjälp med att gå ner i vikt och vägde då in mig på 123,9kg.
Mitt stora mål som jag satte upp då var att gå ner 20kg innan december 2017.
Det har inte varit lätt och det har varit ganska många motgångar under denna resa men jag har inte gett upp (fast att jag har velat göra det så många gånger) utan jag har fortsatt att kämpa på som att det var min sista träning.
 
För April månad vägde jag in mig på 105.8kg och då hade jag 1,9kg kvar till 20kg.
 
Idag stannade vågen på 101,8kg!
Vilket betyder -4kg på 1 månad och jag har lyckats gå ner 22kg sedan 30e November 2016!
Det är helt sjuuukt att det ändå har gått så otroligt fort och att det är så mycket på "bara" 6 månader!
Jag är så otroligt glad över att jag har fått den här chansen till att ändra mitt liv till det bättre för utan det här hade jag aldrig orkat med allt som har hänt!
Ett stort tack till alla som stöttar mig och pushar mig till att fortsätta kämpa på när det är jobbigt för det betyder otroligt mycket för mig!
 
Ett extra stort tack till Patrik som gav mig den här chansen till att ändra min livsstil för utan dig och den här chansen hade jag aldrig orkat göra allt det jag gör idag!
Tack för att du har hjälpt mig att ändra åsikt om träning, hälsa och kost för utan den hade jag fortsatt som vanligt och tillslut dött av mina konsekvenser!
Så jag är otroligt glad över detta och ett tack kommer aldrig att vara tillräckligt!
Nu ser vi fram emot nästa månad och jag ska kämpa på som bara den, för att nu vet jag att jag klarar av detta!
 
De två första bilderna är från 30e November 2016 och de 3 sista bilderna är från idag! :)
Tog även med vågbilden för att verkligen tro på att det stämmer :)
 
   
 
 
    
 
   
 
 
 
Hej alla! Som rubriken lyder är de det som jag ska skriva om idag då detta är något som har gjort mig arg ganska många gånger.
 
När årest biggest loser drog igång tyckte jag att det verkade vara en spännande och en händelserik säsong vilket det har visats sig att vara.
Jag följer varenda avsnitt och några avsnitt gjorde mig ganska arg pga att det pågick mobbning och jag ogillar det starkt.
Jag tycker inte att det är okej överhuvudtaget att mobba någon oavsett hur den personen ser ut, vilket språk, vilket kön den personen har.
Detta måste få ett stopp för personerna som söker till biggest loser är där av samma andledning vilket är att de vill ha hjälp att gå ner i vikt, varför ska man då hålla på att mobba sina medspelare?
 
Den som blev mobbad den här gången i biggest loser var Jennie och hon blev utrfryst av de andra deltagarna, när hon sedan skulle ställas mot Zandra på en invägning där bara deras två invägningar räknades för hela laget.
Jennie vann den invägningen mot Zandra och nästan direkt efter var det många som var sura för att hon lyckades att gå ner mer än Zandra vilket Zandra själv sa att hon inte tyckte Jennie förtjänade att vinna, det sa även Zandras lagkamrat Rebecca att Jennie inte förtjänade att vinna för att Zandra hade kämpat mer än henne och att hon har tränat mer än Jennie.
Detta ledde till att Jennie gick ut från invägningen med tårar men kom sedan tillbaka efter ha pratat med hennes tränare Mikael.
 
Jag tycker inte att sån här mobbning i tv - pogram borde få finnas för att alla är där av samma anledning, alla personerna där har gått igenom olika saker i livet, vissa har blivit mobbade, vissa har blivit utnyttjade osv.
Varför mobbar man någon när man själv vet hur det känns att bli mobbad? 
Jag kan aldrig förstå hur man kan göra så, man borde veta bättre eftersom man vet hur jobbigt det är och hur ont det gör i en.
Jag själv vet hur jobbigt det är att bli mobbad, jag vet hur det känns att bli mobbad. Jag försökte oftast sätta mig längst bak i klassrummen, jag försökte alltid ställa mig sist i matkön, jag försökte undvika att byta om i omklädningsrummen när det idrott i skolan. Så jag vet hur det känns att bli mobbad, dock känner vi alla olika men jag kan säga att för mig var det inte roligt, det var jobbigt som bara den.
Därför måste mobbningen i tv-programmen få ett slut.
Det är aldrig okej att mobba någon överhuvudtaget så när ni ser någon bli mobbad, gå fram och säg ifrån!
 
Det är jätte bra att det finns sånna här program där vi kan få hjälp med att gå ner i vikt, men snälla skippa mobbningen för det gör det inte bättre och inte lättare att gå ner i vikt heller.
Så snälla få ett slut på det här nu.
 
Det var allt för idag!
Kram Emelie

Idag blir det ett inlägg från mobilen då jag ligger hemma och är sjuk igen!

Har börjat få samma symptom på influensan som jag hade i februari men jag hoppas att detta inte är något som stannar länge,för jag har inte tid att bli sjuk så här nära invägningen igen!
Det hann bara gå typ 2 månader så blev jag sjuk igen,har ni något tips på vad jag kan göra för att jag ska hålla mig frisk längre?
Jag hoppas att jag blir frisk så fort som möjligt för jag vill träna och inte bara ligga hemma i sängen/soffan och vara sjuk.

Det var allt för idag!
Ha en fortsatt bra kväll!
Kram Emelie