Jag är jätte ledsen nu.Jag lovar jag ska berätta.
Min mormor ringde typ för 30 minuter sen och mamma svarade i telefonen och så pratade dom sen säger mormor till mamma att Tarzan har blivit på körd. Jag vart helt förstöd jag visste inte vad jag skulle göra. det var den bästa katten jag nånsin har träffat.jag älskade den katten men jag fick inte säga till den att jag älskade han eller säga hejdå så jag vet inte vad jag ska göra.Jag gick in till mitt rum och grät jätte mycket och nu sitter jag här fortfarande och gråter jag vet inte vad jag ska göra.jag saknar han jätte mycket.Jag hoppas att han får det bra uppe i himlen.han kanske träffar på min katt som inte lever längre. pallar inte att skriva mer jag bara gråter av det ännu mer.
TARZAN du kommer alltid finnas i mitt hjärta för alltid kommer alrid glömma dig<3<3<3<3<3

Emelie

Hej, fört av allt vill jag tacka alla som är inne på den hära sida sammanlagt är det 185 personer tack så himla mycket det betyder så himla mycket för mig.Igår började vi skolan. tråkigt jag ahr många läxor att göra. Jag är jämt seg i början att det inte går bra i början. Jag längtar till jullovet. Det är långt till jullovet. Just nu gör jag ingenting. Jag sitter och lyssnar på Dannys låt Radio. den är jättebra faktiskt. EMD jag hoppas att vi ses den 17/12 för jag vill verkligen se er då, då är det min första gång jag ser er snälla jag ber till mamma och pappa att jag får åka på båten jag skulle verkligen bli så himla glad om jag fick göra det.
Jag vill bara tacka alla som är inne och kollar på min blogg nästan varje dag och kollar på mina inlägg och det andra.

Emelie

Igår var jag på Ullared. Vi kom dit klockan 07:15. jag var jättetrött när vi skulle åka till Ullared för vi åkte 04:30. Jag köpte: en svart tunika,en vinter jacka,mössa,halsduk,två över tröjor,två pjyamasar och bh. Jag är väldigt glad för det jag fick.Och sen när vi åkte till Ullared så hörde jag dannys låt Radio på radion. jag tänkte det kan inte vara danny men det var han och hans nya låt Radio. Jag vart jätteglad att få höra den låten för jag har verkligen längtat efter att få höra den.den låten var jättebra jag vill höra den igen.
Imorgon börjar vi skolan igen tråkigt.Jag hoppas att jag kan göra lite bättre ifrån mig efter höstlovet men jag tänker bara på EMD hela tiden.Jag har en bild på EMD i bänken och så fort jag ser den så tänker jag på EMD jag kan inte sluta tänka på dom när jag ska arbeta. Det måste jag bli bättre på.

Emelie