Hej allihop! Hoppas att ni mår bra, det gör jag och det var längesen jag bloggade men det har varit mycket i skolan nu de senaste veckorna så jag har låtit det gå före datorn :)
I fredags var jag till Skövde och fixade min balklänning så att de kan sy upp den, jag hoppas och tror att den blir klar i veckan:) Jag läntar till studenten och balen! :)
Igår var jag och mitt bowlinglag Qvinns och kvalade till elitserien, vi vann de två matcherna vi spelade och vi är vidare till nästa kvalomgång den 9e Maj i Nässjö mot Cahoot! :)
I veckan är det äntligen dags att redovisa gymnasiearbetet som jag har hållt på med i flera månader. Jag hoppas att det går bra att redovisa och att inget händer när jag ska redovisa! :) 
Nästa vecka är det även dags för det nationella provet i svenska och vi ska hålla tal :)
Jag ska hålla tal om att sagor kan lära oss om livet, hoppas även att det går bra! :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram Emelie

Hej allihopa! Hoppas att ni mår bra! Idag är det sista dagen på påsklovet och i helgen som var firade jag påsk tillsammans med min familj i sommarstugan. 
Under påsklovet har jag inte gjort något sspeciellt, har gjort färdigt lite skolarbete, varit på gymmet, varit hundvakt till min systers hund och sen har jag bara tagit det lugnt.
Imorgon är det dags för skolan igen och nu är det inte långt kvar tills man tar studenten, det är 66 dagar kvar och jag har köpt min balklänning och nu ska jag hitta en studentklänning och skor till det, skicka ut inbjudningskorten och fixa lite mer saker till studentem och balen och sen är jag redo! 
Nu tänkte jag gå ut på en promenad så vi hörs senare!
Kram Emelie