Idag fyller Erik Segerstedt 26 år! Hipp Hipp Hurra Hurra
och jag har namnsdag idag Emelie.
Jag ska gå på Töreboda festivalen med en tjej  som heter Johanna Lundvall (kanske om vi får gå ihop) som bor i Stockholm.Hon är en snäll,trevlig och söt tjej som älskar EMD.så jag hoppas att jag får gå med henne.
Ja jag kan bara säga att RÖSTA PÅ EMD PÅ RIX ROPP 6 KLOCKAN 6.
Erik Grattis igen på 26 årsdagen hoppas att du får bra presenter och ha en riktig bra dag
GRATTIS ERIK. skriver mer i morgon jag lovar
Jag var ju på musikal den 4:e April på musikalen The Buddy Holly Musical. det var den bästa musikalen jag har sett
jag ska berätta mer det började så här

att jag och min faster åkte till götalejon  klockan 14:15 till musikalen för vi skulle äta innan
vi åt på en resturang men jag kommer inte ihåg vad den heter men jag beställde
ris och kyckling.det var jätte gott
sen när vi har ätit så går vi mellan snabbt för att vi inte ska komma försent till musikalen. men vi kom 40 min tidigt så jag frågade en som jobbade där om man kunde få autograf och hon sa
-sen efter musikalen så kan du gå till 7eleven och förbi hörnet av ett hus och gå till ett nummer där det står nummer 5.sa hon
-ok men kan man inte få träffa han nu då? frågade jag
-nej det kan man inte, för att dom håller på att göra sig i ordning. sa hon
-men snälla, jag skulle bli jätteglad om jag fick en autograf.
men jag fick ingen och inte efter musikalen heller. men jag fick en program som var en bok ungefär så det är jag nöjd med.  jag tog kort i slutet när alla stod upp men det blev inte så bra bilder.förlåt för dom suddiga bilderna.

nu ligger EMD på 5:e plats på Rix Topp 6 klockan 6 så det är bara att rösta hörni på måndag ska dom upp till 2:a plats så kom igen nu rösta

 


Hej hej. nu var det längesen jag bloggade.
Jag har varit i Stockholm och varit på musikal.
ska berätta mer om den i nästa inlägg när jag lägger in mer bilder.
förra helgen så var det Rix Fm EMD-Weekend.
När jag var i stockholm så var jag på musikalen,stan och sen var jag på en gård som heter hågelbygården. där dom ska bygga sveriges största nöjespark.
I morgon ska jag prata med pappa om Töreboda festivalen för jag har frågat min kusin om hon ville gå med mig och det ville hon men jag vet inte om jag får så jag måste fråga pappa i morgon men jag hoppas att jag får gå för att EMD,Kevin Borg och Scotts kommer och dom gillar jag så dom vill jag verkligen se. så ajg ska be pappa jättesnällt att jag får gå om inte jag får gå så går jag ändå.
jag hoppas att ni har haft ett bra påsklov.
EMD har ju varit i LA. dom hade ju semester där med sina flickvänner och några kompisar.jag hoppas att dom har haft det jättebra i LA.
Jag har skrivit brev till EMD i veckan så jag skickade dom i tisdags. så jag hoppas att dom kommer skriva tillbaka så jag går här och väntar på breven från dom.