Hejsan, förlåt att det har gått så lång tid innan jag bloggade igen. Men nu är jag tillbaka. I veckan har jag inte gjort så mycket.
I fredags så hade jag afro dans. Det är jätte kul. Och Mattias dansar ju i Let´s Dnace. Han var så j*vla bra. Och han gick vidare också. Och jag hoppas att han kommer vara kvar den 5:e februari när jag och en kompis ska kanske åka upp och titta på genrepet.
igår så var jag och tittade på när James spelade bowling match. och sen så var jag på bio och tittade på Alvin och gänget 2. Den filmen var skit bra. Jag skulle vilja se den igen.
Idag så var jag och spelade två bowling matcher. Och den första förlorade vi men den andra vann vi.
I morgon ska jag inte göra så mycket tror jag inte.
Nu kommer jag inte på något mer att skriva. men vi hörs en annan dag.
Ha det bra och ta hand om er. Kramar Emelie
Hejsan. Förlåt att jag inte har bloggat på länge. Men jag har lite att göra på dagarna. Men jag ska försöka att blogga 2 gånger i veckan. Denna vecka har jag inte gjort så mycket. I måndags så började vi skolan igen. Det gick bra men jag var väldigt trött. O tisdags så var det skolan igen som gällde. Och sen var det bowling träning. Och på träningen gick det ganska bra. Igår så var det skolan igen. Och sen så gjorde jag inte så mycket. Idag så har jag varit i skolan. och sen var det hem och äta och sen var det ner till bowlinghallen för att träna. Imorgon så ska jag till skolan, direkt efter det så blir det ner och träna bowling. Och sen blir det fort hem coh äta. Och sen klockan 17:30-18:30 så blir det afro-dans. Och sen när det är slut så blir det hem och titta på Let´s Dance. På lördag vet jag inte vad jag ska göra. På eftermiddagen ska jag ner till bowlinghallen och titta när James har bowlingmatch. Och på söndag så har jag en match klockan 13:00. Och jag hoppas att vi kommer vinna den matchen. Jag hoppas att alla ni mår bra. Jag vet att detta blev ett tråkigt inlägg. men jag försöker att komma på något att skriva.Imorgon får ni inte glömma att ringa och rösta på Mattias och Cissi i Let´s Dance. För dom ska vinna Let´s Dance.Förresten är detta mitt 100 inlägg. Ha det bra och ta hand om er. Vi hörs imorgon. Kram Emelie Karlsson
Hejsan Allihopa. Detta är det första inlägget som jag skriver för 2010. Jag hoppas att ni har haft ett bra 2009. Jag har haft ett bra och ett dåligt. Och jag hoppas att år 2010 kommer bli ännu bättre.
Jag tänker tillbaka till alla dom dagarna som jag var på törebodafestivalen,klass resa till liseberg,fick träffa Teuta,Marika,Jennie och Lovisa, Och sen så fick jag träffa dom igen, åka och titta på musikalen Buddy Holly.När jag tänker tillbaka och tittar på alla bilder och videorna från det så får jag tårar i ögonen. jag vill att 2010 ska bli bättre än vad 2009 var. Och jag har bestämt att jag ska gå på fler EMD spelningar än vad jag gjorde i somras.
Och alla dagar med mina kompisar. Alla minnen under 2009.
När EMD var med i Melodifestivalen och gick vidare till final från Leksand och sen komma 3:a i Globen.
Och när jag fick träffa EMD för första gången på Törebodafestivalen.
Och sen när jag fick träffa Kevin Borg för första gången på Törebodafestivalen.
2009 har varit ett underbart år. Men jag hoppas att 2010 kommer bli ännu bättre.
Här kommer lite bilder från sommaren 2009


Erik på Törebodafestivalen 4:e Juli 2009Kevin Borg på Törebodafestivalen 2:a Juli 2009E.M.D. på Liseberg den 2:a Juni 2009Brolle Buddy Holly Musical 4:e April 2009E.M.D. och Molly vidare från Leksand till finalen i Globen
21:a Februari 2009Fick träffa Ronja och hennes kompis för första gången den 2:a Juli 2009Sista skolavslutningen på Kronopark 12:e Juni 2009


Fick träffa Teuta,Jennie,Marika och Lovisa på Törebodafestivalen
den 4:e Juli 2009.

Jag tackar alla underbara personer som jag har träffat under 2009.
Det har varit ett underbart år.
Och jag hoppas att 2010 kommer bli ännu bättre.
Kramar Emelie Karlsson