Hejsan allihopa,hoppas att ni mår bra.Jag mår bra iaf. I veckan har jag inte gjort så mycket.Det har varit skolan och pluggat.Eftersom jag inte har någon bowling träning så så vet jag inte vad jag ska göra på dagarna.Men jag hoppas att träningen börjar snart igen för jag saknar alla där på träningenarna.Och det är inte så kul att gå ner själv och träna.
Idag ska jag inte göra så mycket.Jag ska se på talang och så ska det låta ikväll.
I morgon blir det att åka till skara sommarland och vara där hela dagen.Jag har ingen aning om när jag kommer hem men jag hoppas att det inte blir försent bara.
Och på söndag så ska jag bara ta det lungt.
Jag håller på men en minnes video om min gamla skola Kronopark.Och det kommer vara bilder och musik i den videon.Och jag hoppas att dom ska tycka om den videon. Dom som går på den skolan och dom som har gått på den skolan.Och jag hoppas att den kommer påmmina alla som går/har gått på den skolan att den kommer vara den bästa videon.
Det här var allt från mig just nu.
Kram Emelie.K
Hejsan allihopa,jag hoppas att ni mår bra.Nu var det ett tag sen jag bloggade (i onsdags tror jag).Det är så här att jag har varit i min sommar stuga och träffat min faster.För att hennes dotter skulle döpas.Och jag var fadder åt hennes dotter.Och jag blev jätte glad när jag fick veta att jag skulle vara fadder.Så i kyrkan igår så fick jag bära ljus in och ut ur kyrkan.Och sen så fick jag läsa en text.Och sen var det en liten tjej som heter Matilda som sjöng jätte fint. Hon sjöng låtarna Det vackraste och Du är allt.Det var så fint att jag fick gåshud flera gånger.
Och sen på dopet så fick jag träffa världens bästa kille som hjälper mig igenom dom sakerna som jag har varit med om.Och han heter Christoffer.Och han hjälper verkligen mig med detta.Och jag vill verkligen ge ett stort tack till alla som har hjälpt/hjälper mig igenom detta.Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er så mycket.Det betyder verkligen allt för mig.Allting som ni gör och kommer göra för mig.Jag vet inte vad jag ska säga,för jag blir så rörd av att bara skriva detta för att ni verkligen bryr er om mig.
Jag kan säga vilka personer det är:
Lars,James,Teuta,Marika,Hanna,Emelie W,Jessica,Madelene,Li,Christoffer och Emelie A.Det finns så många personer så att jag skulle kunna skriva en bok om vilka det är som har hjälpt mig.Men jag vill verkligen ge ett stort tack till dom som har hjälpt mig med detta.För om inte ni hade hjälpt mig med detta så hade inte jag klarat av skolan,bowling och allt annat som är runt omkring mig.För att det är ni som gör att jag orkar gå upp på morgongen och orkar vara i skolan.Det är ni som gör min dag bättre.Allting som ni säger och gör,gör så att jag mår bra.Bara av att veta att ni finns där för mig betyder allt för mig.Jag kommer aldrig att klara mig utan er för ni betyder allt för mig.
Okej,jag hatar att vara i kyrkor för senast jag var dä så var det min bästa kompis begravning.Och när jag stod där uppe i kyrkan igår så kunde inte jag hålla borta tårarna.För jag ville inte vara i kyrkan för att jag visste att jag skulle gråta men det var bara att låta det rinna.Men sen när man kom ut ur kyrkan så fick man världens längsta kram.Och den gjorde hela dagen bra.
Jag tänkte lägga in lite bilder från dopet.

här är jag bärandes på ett ljus


här är alla faddrar och min kusins mamma,pappa och lillebror


ett ljus som jag tog kort på.


detta är jag utanför församlings hemmet.Jag kisade för jag fick solen i ansiktet.
Tack för denna helg och dagen som blev speciell.
Kram Emelie
Hejsan allihopa,hoppas att ni mår bra.Jag mår bra i alla fall.Idag har jag inte gjort så mycket.Jag har bara varit hemma och tagit det lungt och packat lite.För i morgon åker vi till sommar stugan och kommer inte hem för ens på söndag eftermiddag nån gång.Och på lördag blir det dop.För då ska min kusin döpas.Och jag har blivit fadder så jag ska stå där framme i kyrkan.Och sen efter det så blir det fika.Och då får jag träffa världens bästa kille som hjälper mig igenom det som jag har varit med om.
Och sen vet jag inte vad jag ska göra.Jag ska bara ta det lungt tror jag.
På måndag så är det skolan och då är det fotbolls turnering hela dagen men jag kan inte vara med på grund av min rygg och att jag har skadat foten.Och sen efter det så ska jag hem och plugga.Efter det ska jag bara ta det lungt.
Och sen har jag ingen aning om vad jag ska göra.Det får vi se när den dagen kommer vad jag ska göra.
Men jag ville bara säga att jag kommer inte kunnde blogga för ens jag har kommit hem på söndag.För det finns ingen dator i min sommar stuga:(  Men jag lovar att jag ska blogga på söndag med bilder från dopet och så.
Men ni får ha det så bra och ta hand om er.
Kram Emelie.K