Hejsna allihopa,hoppas att ni mår bra.Det gör jag i alla fall.Det är strålande väder idag,solen skiner och det blåser nästan inget.Jag sitter på balkongen och bloggar detta inlägg,har städat mitt rum,köket och hallen idag.Imorgon blir det vardagsrummet och nått mer. Igår var det en bra dag,jag blev stolt över en person igår.
Den personen betyder allt för mig,han har alltid funnits där för mig vad som än händer.Och det är James,han var i Skövde igår och spelade Super Six.Och han spelade så bra att jag blev chockad men jag är så stolt över honom.Han spelade grymt bra,därför vill jag att han ska veta detta.Att jag kommer finnas där för honom.Men igår kunde jag inte sluta le när jag såg honom spela,det var underbart spelat igår.Tack James dör ett grymt spel.
Idag ska jag inte göra så mycket,jag sksa leta efter en klänning till konfirmationen och sen ska jag bara ta det lungt tror jag.Imorgon så blir det att fortsätta leta efter en klänning om jag inte hittar någon idag.
Och sen senare imorgon så blir det träning.
Ha en fortsatt bra dag:)
Kram Emelie:)


För ungefär 2 timmar sen så fick jag reda på att Mattes pappa är död.Och jag beklagar verkligen sorgen,jag vet hur det känns att förlora en nära perosn och det är otroligt jobbigt.  
Matte,våra tankar är hos dig.Och vi fans vet att du är stark.Du kommer klara detta,vi tror på dig! Och vi fans finns här för dig och kommer stötta dig vad som än händer.Jag har varit med om nästan samma sak så jag vet hur det känns att förlora en nära person.Och det är verkligen jobbigt,men jag vet att du kommer klara det.Jag och alla andra tror på dig.Du har underbara fans och familj som stöttar dig genom detta.Så tro aldrig att det inte finns nån som inte kommer finnas där för dig,för det kommer det att göra.
Så alla tankar går till dig,din familj,din släkt och din pappa♥♥ Du är stark och kommer klara detta♥♥
Hejsan allihopa,hoppas att ni mår bra.Det gör jag i alla fall.Förra veckan så hade min klass och sen två andra klasser prao.Jag var på ett dagis och jag trivdes jätte bra där,jag vill inte lämna det på fredagen för jag hade haft så roligt där.Men jag var tvungen,och det var ändå lite skönt att få lämna det.Och sen på måndagen så blev tillbaka till skolan och ha massa lektioner.Och nu har jag gått varje dag till idag.Imorgon blir det ingen skola för då ska jag och min konfirmand grupp åka till Stockholm och gå på musikalen Romeo och Julia.Jag längtar sjuukt mycket.Jag packade idag med,men jag hann inte packa ner allt,men det ska jag göra imorgon. Jag kommer hem på lördag kväll nån gång.Och jag kommer inte ha med mig min dator till Stockholm,så den stannar hemma imorgon. Innan jag går till tågstationen imorgon så ska jag förbi skolan och säga hejdå till alla kompisar och sen så måste jag lämna in en sak till Hanna (gympa läraren).
Jag hoppas att jag kommer få två underbara dagar i Stockholm och jag hoppas att ni andra kommer få en underbar dag imorgon.
Nu har jag inget mer att skriva,men ni får ha det så bra så hörs vi på lördag kväll om jag hinner blogga innan jag ska till Karlstad.
Kram Emelie