Hej allihopa, hoppas att ni mår bra idag!
 
Invägning för maj månad stannade på 78,6kg och 99cm runt midjan.
 
Idag var det äntligen dags för invägning för juni månad och den gick inte så bra.
Vågen stannade på 78,3kg och 98cm runt midjan så jag har gått ner 300gram och tappat 1cm runt midjan.
Jag är verkligen arg och ledsen över att jag inte har gått ner mer i vikt för jag har ett mål på att gå ner 1kg varje månad.
Jag har verkligen kämpat på denna månad och även om jag har haft en jobbig dag så har jag tränat för att inte missa något.
Har gett allt på alla pass och ibland har jag kanske inte lyssnat på kroppen utan bara kört på vilket jag också måste bli bättre på. Men grejen är att när jag inte tränar så blir jag så rastlös och jag vet inte riktigt vad jag ska göra eftersom träningen har blivit en så stor del av mitt liv.
Jag vet inte vad jag skulle göra utan den för den gör att jag verkligen mår bra och får rensa tankarna från allt det jobbiga.
Men jag är verkligen tacksam för att jag får göra denna resa och jag är glad över minsta lilla gram om några dagar men just idag så får man vara besviken och arg för att göra ett nytt försök imorgon.
 
Får fortsätta att kämpa på ännu hårdare nästa månad och träna på för jag vill nå mitt mål på 1kg.
Tack till alla som stöttar mig för det betyder så mycket för mig och det får mig att kämpa på.
 
 
 
 
 
 
 
Det var allt jag hade för denna dag så hörs vi under tiden.
Ta hand om er och ha en fortsatt trevlig dag!
Kram Emelie
Hej allihopa, hoppas att ni mår bra i denna värme!
Idag har jag tänkt att skriva om något som jag tycker är ganska jobbigt att prata om och det är mitt låga självförtroende och självkänsla.
 
Jag har så länge jag kan minnas haft dåligt självförtroende men även dålig självkänsla på grund av min vikt för att jag har inte kunnat göra samma saker som mina vänner eller haft dom kläderna som mina vänner haft.
Mitt självförtroende och självkänsla blev även sämre när man blev mobbad i grundskolan vilket gjorde det ganska jobbigt att leva.
Jag kan helt ärligt säga att jag har haft självmordstankar under dessa åren som jag har mått dåligt och jag har gått till en kurator på ungdomsmottagningen innan med men slutade att gå för jag kände att det inte gav något.
Vissa perioder så mådde jag ganska bra och andra perioder mådde jag så dåligt och jag visste inte vad jag skulle ta mig till.
När jag mår så här dåligt så vill man inte visa det för någon och man gick alltid med ett leende på läpparna men så fort man kom hem så grät man eller så gick jag till sängen för att sova.
Man orkade aldrig göra något på dagarna efter skolan och jag umgicks inte med så många vänner, dom jag hade var mina allra närmaste vänner.
Jag orkade inte heller ta tag i det eftersom jag inte visste vad jag skulle göra eller vem man skulle kontakta vilket gjorde att man bara mådde ännu sämre.
 
Jag har även provat att stå framför spegeln och säga att jag är fin och att jag duger som jag är, men för mig räckte inte det och det stärkte inte självförtroende eller självkänslan då man varje dag fick höra i skolan att man inte dög.
Då kändes det bara onödigt att stå framför spegeln och försöka göra så att man mådde bättre.
Så jag slutade med att försöka bygga upp självförtroende och självkänslan under flera år men efter denna förändring så har jag sakta men säkert börja bugga omm självförtroendet och självkänslan.
Jag har verkligen inte kommit långt men en liten bit på vägen vilket känns jätte bra för nu har jag orkat tagit tag i det igen och jag mår så mycket bättre.
Jag känner även att nu när jag har gjort den här förändringen så har mitt liv börjat lösa sig och jag har börjat orka göra saker och ta tag i saker som gör att jag mår mycket bättre.
 
Jag tänker inte skriva några tips på vad man kan göra för att få bättre självkänsla eller självförtroende eftersom jag själv inte riktigt vet.
Utan man ska göra det som känns bäst för en själv och inte vad andra tycker.
 
Det var allt jag hade att skriva om idag!
Kram Emelie
 

Ingredienser
1 banan
2 ägg
1tsk vaniljsocker

Gör så här:
Skala bananen och mosa den i en bunke
Knäck äggen i bunken och blanda ihop
Ha sedan i vaniljsockret (om man vill ha för smak)
Stek sedan smeten i en stekpanna
Lägg upp det på en tallrik
Redo att serveras