Hejsan aillhopa,hoppas att ni mår bra. Det gör jag i alla fall.
Idag är det nyårs afton. Tiden har gått så otroligt snabbt.Det var ju sommar nyss,vart tog det vägen. Jag har så många minnen med underbara personer som jag inte kommer glömma.Jag vill tacka alla personer som jag har lärt känna detta år.Det är tack vara EMD som jag har lärt känna dom personerna och dom personerna är verkligen underbara vänner.utan EMD och er så hade jag inte levt nu.Det är ni som gör att jag orkar gå upp på morgonen.Så glöm aldrig att ni betyder allt för mig.
Dett år har varit det bästa,jag har fått träffa EMD och träffat massa vänner.Och jag är så otroligt glad att jag har mina vänner.För dom finns där för mig när jag inte mår bra.Och dom får stå ut med mig när jag är arg eller ledsen.Dom har alltid funnits där för mig och jag kommer alltid att finnas där för dom vad som än händer för dom är mina vänner för alltid.
Tack till alla som har hjälpt mig med skolan och musiken. Utan er så hade inte jag klarat det.
Nu är det bara några timmar kvar tills klockan blir 00:00 och jag sitter fortfarande i pjyamas för jag ska bara vara hemma och fira med familjen,så därför blev det pjyamas och sen för att jag inte mådde så bra e eftermiddags.
Hoppas alla får en underbar dag med familj och vänner.
Kram Emelie
Hejsan allihopa,hoppas att ni mår bra.Jag mår bra i alla fall.Igår gjorde jag inte så mycket.Jag var på stan igår med Jessica och handlade kläder på Lindex.Det blev en tunika och en BH,Sen köpte jag ringar på lindex också.
Idag vet jag inte vad jag ska göra,jag tror att jag ska bara ta det lungt och sen gå ner och träna lite bowling.
Och sen ska jag ringa till James för att han fyller år idag.Och han fyller 23 år idag:D Och det känns som att jag har känt honom hela mitt liv.För han är jätte snäll mot mig,jag kan prata med honom när jag mår dåligt.Och han har alltid funnits där för mig när det har hänt något.Och jag kommer alltid att finna där för honom.Tack för allt hjälp som jag har fått från dig,kommer aldrig nånsin kunna tacka dig för all hjälp som jag har fått.
Hoppas ni alla har haft en underbar jul.Det har jag haft för jag har saknat en viss person som tyvärr inte finns med mig idag.Och det är min kille Christoffer.Han dog i en bilolycka den 23:e November 2009.Och på julafton så skulle det ha blivit 2 år med honom,men tyvärr så fick han bort innan det och jag hatar det.Men jag kände att ahn var med oss på julafton vart vi än var.Och jag visste att han ville att jag skulle må bra och ha det roligt på julafton.Men jag kunde inte sluta tänka på honom för jag visste att jag saknade honom så mycket.Men det är inget som man kan rå för.Ibland är det så när man verkligen älskar någon.Så ta vara på eran tid som ni får med eran kompisar,med allt som ni får.Så slösa inte bort tiden.
Nu har jag inget mer att skriva.
Ha det bra och ta hand om er.
Kram Emelie

Hejsan allihopa,hoppas att ni mår bra.Jag mår sådär idag,det är så att jag har haft ont i huvudet sen julafton igår.För det blev ganska sent för mig.För jag tittade på film tills klockan blev två på natten.Och sen var jag tvungne att gå upp tidigt för att vi skulle göra något.
Och vid kvart i tre så blev det bio med Madde och filmen som vi såg på var Narnia Kung Caspian och Skeppet Gryningen heter filmen.Och den filmen kan jag verkligen rekommendera till er som gillar/älskar Narnia.För den filmen var så jäkla bra.Och jag vill se den igen,men vi får se hur det blir.
Det var ju julafton igår och det var nog min bästa julafton nånsin.För jag fick en bärbar dator i julklapp,men den fick jag också som födelsedagspresent.Så nu får jag inget av mamma och pappa när jag fyller år.Men det gör inte mig något,för den här är verkligen så värt det.
Igår när jag fick datorn så trodde jag att jag drömde,men idag när jag vaknade på morgonen så såg jag datorn så på skrivbordet och då visste jag att det inte var en dröm.Och jag är överlycklig att jag har fått denna dator.För min gamla höll på att gå sönder.Så jag behövde en ny dator.
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag har varit på bio med Madde och sen har jag bara tagit det lungt och tittat på film.
Jag tittade klart på filmen Den gröna milen,jag har aldrig gråtit så mycket till en film som jag gjorde till denna.Den är så sorglig,jag fattar hur dom kan göra så som dom gör i filmen.Ibland gör det mig ganksa arg fast jag vet att det är en film.Men ändå det ska inte få hända nånstans.
Så jag tyckte verkligen att den var sorglig.


Det är en bra film fast den är sorglig
Det var allt för mig idag.Ha det bra och ta hand om er.
Kram Emelie