Hejsan,hoppas att ni mår bra. Det gör jag i alla fall,har bara lite ont i benet och foten men annars är allt bra.
Min vecka kommer vara fullspäckad med massa saker.Idag så ska jag plugga och sen göra lite andra saker.Och imorgon så blir det skolan,bibloteket och sen konfirmationen och sen hem och plugga. Onsdag så blir det skolan och sen bara ta det lungt tror jag om det inte dyker upp något annat vilket jag inte hoppas men det tror jag inte. Torsdag så blir det skolan och sen träning och plugga.Och sen bara ta det lungt vad jag vet. Och sen fredag så blir det skolan och sen hem och bara ta det lungt.
Jag tänkte skriva om mina rädslor.
Mina rädslor är spindlar,jag hatar verkligen spindlar.Det är det värsta som finns tycker jag.

Nu kommer jag inte på något mer.
Tack för idag.
Kram Emelie:D
Som ni alla vet så älskar jag EMD,det kan ni inte ha undgått jag älskar dom:)
Men jag gillar även Brolle. Jag upptäckte honom 2006.Jag hörde en låt på youtube och jag älskade hans röst och låtar.Sen när han var med i Körslaget 2008 med sin kör från Boden så blev jag glad.Jag satt och höll tummarna varje vecka att dom skulle gå vidare till nästa vecka.Och det gjorde dom.Dom gick ända till finalen där dom kom 2:a mot Joacim Cans.Men dom var vinnare i mitt hjärta.För Brolle tog över mitt hjärta.
Och sen 4:e April 2009 så går jag på en musikal med min faster som Brolle spelar huvudrollen i och det var Buddy Holly Musical. Och enda sen den dagen så har jag älskat Brolle. Och jag älskar EMD också.Men jag älskar Brolle med.Så jag gillar EMD och Brolle.
Det var allt idag.
Kram Emelie

Det som får mig att gråta är när någon dör,tv program som dom gråter i (jag vet att det är töntigt men jag gör det),filmer,höra hur andra har haft det i sitt liv,dom som har det svårt i andra länder.Låtar kan få mig att gråta,nån som säger elaka saker om mig. Det finns så mycket som får mig att gråta att jag kan inte ta upp allt här.Men det är verkligen mycket som får mig att gråta.Och jag är inte stolt över allt som får mig att gråta.Så därför skriver jag inte allt här.
Nu har jag inget mer att skriva.Ha det bra och hand om er.
Kram Emelie