För September månad vägde jag in mig på 91,8kg och 110cm runt midjan!
 
Igår var det dags för invägning för Oktober månad och vågen stannade på 89,9kg och 110cm runt midjan!
Så -1,9kg på vågen och samma runt midjan!
Jag är ganska besviken över att det inte var mer för att jag har kämpat på så otroligt mycket och jag ville så gärna gå ner mer än 2 kg denna månad för att kunna nå 40kg i november.
Jag tror att en stor del av att jag inte gick ner mer var att jag fick tjejveckan i fredags och då brukar jag samla på mig vätska och jag har aldrig behövt väga mig när jag har haft det.
Så jag tänkte att jag provar att väga mig på torsdag med för att se skillnaden på vågen när jag har tjejveckan och när jag inte har den.
 
Jag tycker ändå att denna månad har gått otroligt bra med träning och med det nya kostschemat som jag följer.
Även om vissa dagar har varit ganska jobbiga så har jag ändå kämpat på för att jag verkligen vill lyckas och jag vill verkligen nå mitt mål på 40kg tills november och det är 6kg kvar!
Jag har även börjat springa längre sträckor och jag går varje torsdag på boxningpass på gymmet som är otroligt roligt.
Så tills nästa månad ska jag kämpa på ännu hårdare och ge allt vad jag kan sen får det bli som det blir.
 
Tänk att om 1 månad så har jag gjort detta i ett helt år och det känns helt konstigt att det har gått så otroligt fort.
Det känns ändå bra att för att jag mår så mycket bättre och jag orkar mer saker.
Även om det är lite mer saker psykiskt och mentalt som jag behöver ta tag i så har jag ändå lyckats med detta i 1 år.
Hade någon sagt till mig för 1 år sen att jag 1 år senare skulle jogga 5km så hade jag bara skrattat och blivit rädd.
Jag hade sagt att jag aldrig hade klarat det och att jag inte kommer göra det.
 
Så jag är otroligt glad över att jag har fått den här chansen!
Tack till alla som stöttar mig i detta!
 
 
 
 
 
 
Hej allihopa! Allt bra med er?
 
Idag har jag tänkt att skriva om 2st dokumentärfilmer på netflix som jag såg för ungefär 1 månads sen.
Den första dokumentären jag såg heter Fittest on Earth och den handlar om personer som tränar för att sedan kunna tävla om att bli världens vältränade person.
Man får se när dom tränar crossfit inför tävlingen och hur dom laddar upp inför tävlingen som är i olika etapper.
Man kommer även få se själva tävlingen och man följer vissa personer i tävlingen där de berättar vad som händer i tävlingen och vad dom kände just då.
Så denna dokumentär rekommenderar jag att ni kan titta på, om man kanske vill bli bättre på träningen eller bara är intresserad av träning så tycker jag att denna film är bra att börja titta på.
 
Den andra dokumentärfilmen är en uppföljare på den ovan och den heter Fittest On Earth: A Decade of fitness och här får man även följa personer som tränar inför tävlingen som heter crossfit games där man utser världens mest vältränade person inom herr och dam.
I denna dokumentär får man även följa med från när man startade denna tävling fram tills tävlingen som pågår under tiden.
 
Jag vill inte avslöja för mycket för jag tycker verkligen att ni ska gå in och titta på dessa dokumentärer och se vad som händer, jag kan säga att jag som inte har gillat att titta på träningsfilmer eller videoklipp satt och tittade på dessa helt frivilligt.
Jag tyckte verkligen att det var intressant och jag lärde mig massa nya saker genom att bara titta på dessa filmer.
 
Det var allt jag hade idag!
Ta hand om er så hörs vi en annan dag!
Kram Emelie
Hej allihopa,är allt bra med er?
Förlåt för att jag har varit lite dålig med bloggen men jag känner att just nu är inte bloggen nummer 1 utan jag skriver ett inlägg när jag hinner och har orken till det.
För att vissa dagar känner jag bara att jag vill vara för mig själv och inte träffa någon eller göra något medans andra dagar så vill jag berätta allt för er om vad som händer. Dock kan jag inte berätta allt pga att alla mina vänner vill inte att jag ska skriva om dom i bloggen och vissa saker har jag själv valt att inte skriva med för att jag känner att det är inget som ni ska behöva läsa.
 
Sedan jag bloggade sist så har jag kommit igång med träningen igen och den känns jätte bra. Jag går mina promenader och jag springer i spåret som jag ska göra. Jag kör även på gymmet 4 dagar i veckan plus ett boxningpass på torsdagskvällarna som är hur roligt som helst.
Jag känner själv på träningarna att jag orkar mer och jag blir inte trött lika fort utan jag puschar mig själv till att orka mer.
På löpningen så har det väl gått sådär tycker jag, jag har ju ändå kommit ut och sprungit men i det spåret som jag springer i så när det har regnat och det blir lött så blir det livsfarligt att springa där.
 
Kosten går faktiskt bra, den går bättre än vad jag trodde att den skulle göra. När jag fick detta kostschema av Patrik så tänkte jag att detta kommer fungera 1 vecka sedan kommer det skita sig, men det gjorde det inte.
När jag fick se alla recept så tänkte jag att vissa måltider kommer jag inte ens vilja smaka på eller kommer inte att tycka om, men så fel jag hade och det är så skönt att veta att jag hade fel om maten.
För den här maten som jag äter nu tycker jag är mycket godare än den maten som jag åt innan jag fick kostschemat.
Det positivia med kosten med är ju att jag får lära mig att laga nyttig och bra mat som gör att man håller sig mätt längre och man får i sig rätt mängd av allting.
 
Patrik har även varit hemma i helgen och checkat av med mig om hur det går med allting.
Vi passade även då på att gå till gymmet där han gjorde ett helt nytt träningsschema till mig som jag ska följa nu i en månad och se vad som händer.
Vi passade även på att ta en löptur i lördags och den blev inte i spåret, utan vi sprang på asfalt och i skogen. Jag slog nytt rekord på löpningen, sprang 4,73km och även om vi gick kanske max 1km sammanlagt på hela den löpturen så kändes den bra.
Så nu blir det inte så många löpturer i spåret längre utan nu blir det ut och springa fritt, jag tror att det kommer bli bra för mig då jag känner att spåret kan jag utantill och jag vet vad kroppen kommer utsättas för vilket gör att jag inte ger mitt 100. 
Men nu när jag kommer ut och springa fritt så vet inte riktigt kroppen vad den kommer att utsättas för vilket gör att jag kommer ge mitt 100 och jag kommer kämpa på ännu mer.
 
Det var allt jag hade att skriva om idag!
Har ni några frågor så får ni gärna ställa dom o kommentarerna här nedanför!
Kram Emelie