Hejsan allihopa. Hoppas ni mår bra, själv mår jag inte så bra. jag har det lite jobbigt just nu. Det har hänt en grej som jag inte vill prata om just nu. kanske kommer längre fram i bloggen.
Igår så var jag i skolan. och sen hade jag bowling träning. vi skulle köra pendelsteg och sen skulle vi göra något mer men jag kommer inte ihåg vad det heter.
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har satt upp mer EMD bilder på min vägg. Jag ska fortsätta att sätta upp mer bilder i morgon.
I morgon har jag skola. sen är det Tunajoggen som jag inte ska vara med på. sen ska jag hem. och sen har jag bowling träning. efter det så ska jag plugga tror jag.
Fredag så har jag skola. sen direkt efter skolan så ska jag till bowlingen och träna med James och jag hoppas att det kommer gå bra på den träningen. Sen hoppas jag att han kan kanske hjälpa mig med lite andra saker i bowlingen också.


Jag kollade på idol nyss. Dom två personerna som jag tyckte var bra idag var Rasmus och Erik.

Erik, vilken röst du har. det var det bästa jag har sett i idol den hära säsongen. Jag hoppas att du vinner hela idol.

Rasmus, du sjöng jätte bra idag.

Jag hoppas att Erik och Rasmus går vidare direkt till fredag.

Nu måste jag plugga tills i morgon.
Hoppas ni alla har det bra.
Godnatt.
Emelie Karlsson

Hej. förlåt att jag inte har bloggat på länge. det är för att jag inte har haft tid.
Jag saknar EMD. Jag har frågat pappa om jag får se dom den 26:e September i Nynäshamn med Teuta och Marika, men han har sagt nej. men han har inte sagt varför jag inte får så jag hoppas att jag får.
Jag ser hellre EMD än att gå på en marknad som man har gått på i flera år och dom säljer samma saker. men det är ändå lite kul att gå. för man träffar kusiner och kompisar.
Fast jag vill se EMD mer än att jag vill gå på en marknad. så jag måste fråga pappa i morgon igen. för jag vill verkligen se EMD. för det var 2 månader och 9 dagar sen jag såg EMD. så jag måste verkligen få gå.
Jag saknar dom så mycket. Törebodafestivalen var den bästa dagen i hela mitt liv. Den dagen kommer jag aldrig att glömma för att jag fick träffa EMD,Teuta,Marika,Jennie och Lovisa. Så den dagenv var den bästa.
Just nu sitter jag och lyssnar på Dannys låt Emely.Jag gråter till alla EMDs,Eriks,Mattias och Dannys låtar för att jag saknar dom så sjuukt mycket. jag fattar inte hur man kan sakna dom så mycket som jag gör. jag måste verkligen få träffa dom den 26:e September.
I morgon ska jag till skolan sen ska jag hem och göra läxor, efter det ska jag ner och träna bowling.för på tisdag så har vi en liten tävling där man ska göra 3 stycken strikar (stavning) i rad. vilket jag behöver öva på innan på tisdag.
nu ska jag duscha så kan inte skriva mer. Ni får ha det så bra. Ta hand om er. håll tummarna för att jag ska få se EMD den 26:e September.
Kram Emelie
Hejsan allihopa. Jag hoppas att alla mår bra. själv mår jag inte så bra. jag har jätte ont i halsen och huvudet. så jag tror att jag håller på att bli förkyld.
I morgon ska jag till skolan och sen ska jag bara hem och ta det lungt.
På torsdag så har jag skola och sen har jag bowling träning.

E.M.D. var ju på Liseberg i söndags. och jag frågade pappa om jag fick se E.M.D. men det fick jag inte. Jag blev så ledsen. jag vet inte vad jag skulle göra utan E.M.D. 
Jag blev så arg att jag gick ut gick i 2 timmar.
Pappa ringde flera gånger till min mobil men jag ville inte prata med honom då. jag visste vad han skulle säga så jag ville inte prata med honom. för då skulle jag bara bli ännu mer ledsen och arg. Han fattar inte hur mycket ajg gillar EMD. Mitt liv skulle inte ha sett ut så här som det gör nu om inte EMD fanns.
Jag skulle aldrig ha träffat
Teuta,Marika,Jennie,Lovisa,Johanna,Johanna,Alicia,Olivia,Sandra,Sandra,Ronja,Sanna,Ann,Olivia,Ewelina från Polen,Frida,Frida,Elin,Gabriella,Jolin,Li,Nina och Jessica. Det finns många fler men då skulle det bli en hel bok.
Men jag fattar inte varför jag inte fick. jag blev så arg och ledsen. kan han aldrig fatta att man vill se sina idoler mer än en gång.Det vill jag göra iaf. Så i julklapp så tänker jag bara önska mig pengar. och när jag fyller år så tänker jag bara önska mig pengar. för att till våren så ska ju dom ha en akustisk spelning. Så då kan jag åka på massa sånna spelningar i stället.Så jag hoppas att jag får se dom den 18:e November. Jag har redan börjat spara. Jag har 150kr redan. så det fattas lite pengar men inte så mycket. och så måste jag ta ledigt från skolan. men det är bara skriva en lapp att jag ska ta ledigt den dagen för jag ska till stockholm och gå på en konsert.
Hoppas ni alla har hat en bra dag. men nu måste jag sova. Ha det bra allihopa. sov gott, godnatt.
Emelie Karlsson