Hej Hej Grattis Mattias på 28 årsdagen. jag önskar dig all lycka till på din födelsedag.
Det blev ingen Skövde i torsdag för att jag ska till stockholm på Fredag och då måste jag spara dom pengarna för att det kostade 100 kr för att gå på tjejkvällen.
Idag hade jag bowling match i skövde och vi vann båda matcherna
jag ska berätta en sak
att i morse när jag vaknade så satte jag på radion vet ni vad jag hörde då? jo jag hörde EMDs låt Jennie Let Me Love You och sen direkt efter så hörde jag Baby Goodbye. sen när dom var slut så skrek jag:
-GRATTIS MATTIAS ANDERÉASSON PÅ 28 ÅRS DAGEN.
-Emelie, vad gör du? måste du skrika så högt? sa mamma
-Ja det måste jag, för att Mattias fyller 28 år idag och jag vet att när han fyller år så kommer vi vinna matchen.
-Ok, men du måste komma upp nu. vi ska äta frukost.
sen har jag varit glad hela dagen. och på tisdag ska min klass ha en kabaré för föräldrarna.
På Fredag åker jag till Stockholm. Jippie jag ösnkar att min kompis Jessica kunde följa med men hon är i trollhättan då och spelar en bowlingmatch.
nu måste jag gå men jag skriver mer i morgon hejdå och ha det bra. åter igen säger jag
GRATTIS MATTIAS 28 ÅRJaaaaaaa!! Den 26 Mars klockan 19:30 så ska jag och min kompis Madde åka och se Kevin Borg live i skövde.
På måndag ska jag åka och köpa kevin skiva och singel (singeln vet jag inte får se). nu är jag jätteglad för att jag fick åka och kolla på han. jag lovar jag kommer vara sjukt nervös asså. jag kommer skratta,gråta och skaka av nervositet. men jag längtar verkligen. i morgon söndag så har jag bowlingmatch mot falköping och sen efter det så ska jag gå ut och gå med min kompis. skriver mer i morgon.
Godnatt allihopa och ha en underbar helg
Hej. en som är: skitförbannad,besviken,ledsen och skakig och en som sitter och gråter. Jag är så stolt över vad EMD gjorde i Globen idag. och alla ska ha ett stort TACK som röstade på EMD.Det var bra att dom kom 3:a men jag tror att dom blev lite besvikna när dom inte vann. men nästa gång dom är med i sånt här så ska dom vinna.
Vi tackar EMD för en BRA låt och ett bra framförande på Globen. Tack till ALLA som har röstat på EMD
vi ska vara otroligt glada för att dom kom 3:a iaf
orkar inte skriva mer idag men skriver mer i morgon hejdå och Godnatt