Hej allihopa, hoppas att ni mår bra! Jag ligger just nu i soffan och försöker bli frisk från denna förbannade förkylning. 
Vi har praktik i 6 veckor och jag hann att ha praktik i 5 dagar och sedan blev jag sjuk, trodde att det var öroninflammation och halsfluss men det var det inte vilket även var skönt. Jag hade vax i öronen men var även lite svullen i högerörat och halsen kollade dom inte ens upp men jag fick pencillin vilket gjorde att jag har inte orkat göra så mycket utan jag har bara varit hemma.
Men jag ska försöka gå till praktiken imorgon för nu har jag tröttnat på detta och jag smittar ju inte längre så måste försöka! :)
Jag hoppas att ni får en fortsatt bra dag så hörs vi en annan dag! :)
Ta hand om er och era nära!
Kram Emelie
Hej allihopa, hoppas att ni mår bra! :) Just nu har det varit väldigt mycket att göra och jag har legat hemma med migrän under höstlovet, men nu till veckan som kommer ska jag försöka bli frisk.
Jag har inte kunnat träna dels pga migränen, förkylningen och sen har jag inte hittat någon ork och motivation till att gå och träna men det lovar jag att jag ska ta tag i så fort jag blir frisk.
Och jag går bara denna vecka som kommer i skolan och sen har jag praktik fram till jul, sen är det jullov till januari så jag är inte i skolan på 3 månader ungefär :) Det är ganska skönt men vi får ju ändå uppgifter som vi ska göra hemma och på praktikplatsen :)
Jag lovar att jag ska försöka att blogga mer och inte låta det går så länge emellan varje blogg inlägg :)
Ha en fortsatt trevlig kväll :)
Kram Emelie :)