Hej allihopa, hoppas att ni mår bra!
Igår var jag, mamma, min lillasyster och min vän Matilda i Skövde och provade balklänningar till balen! Och jag tror att jag har hittat min klänning som jag vill men jag är inte riktigt säker än.
Efter det gick vi till Commerce huset och gick lite där inne och tittade då Matilda skulle försöka hitta något till sin pojkvän. Väl hemma så tog jag det lugnt och sedan gick jag och Matilda till stan för att köpa godis och Ben and Jerry :)

Igår var det även dags för den 3e deltävlingen i Melodifestivalen och jag tyckte att denna deltävling var helt okej. Jag gillade Andreas Weises låt och Kristin Amparos låt, jag blev lite besviken på Jon Henrik Fjällgrens låt då jag önskade att den kunde ha varit som den i Talang när han gjorde sin audition då jag älskade det. Lite tråkigt att Andreas och Kristin gick till andra chansen då jag hoppades på att de skulle gå till final men får gratulera Isa och Jon Henrik Fjällgren till finalplatserna! :) 

Igår/idag spelade Glee in sista avsnittet någonsin :( 6 säsonger av ren glädje,kärlek,sorg,hopp och tro! Jag läser många tweets om Glee där skådespelarna lägger upp bilder och texter!
Kommer sakna det mycket och jag måste köpa boxarna så att jag kan kolla på det när jag vill och hur mycket jag vill! Tack för allt Glee ni har fett mig en familj jag aldrig trodde jag skulle få! Love You <3

Idag så ska jag plugga svenska,samhällskunskap och naturkunskap då jag har prov i samhällskunskap och naturkunskap i veckan. I svenskan så ska jag skriva klart bokanalysen på boken Allt för min syster och sedan göra en filmanalys på filmen och sedan jämföra boken med filmen och jag hoppas att det kommer gå bra och bli klart i tid!
Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag!
Kram Emelie 
Hej allihopa, hoppas att ni mår bra! Jag mår sådär då det har hänt ganska mycket på senaste tiden men jag försöker att vara stark och klara det.
Jag frågade ju er läsare om vad ni ville att jag skulle blogga om och då fick jag en kommentar om att jag skulle skriva mer om mig själv, hur min vardag ser ut, vad jag har för framtidsdrömmar och vad jag gillar att göra. Så jag tänkte att jag skulle börja med att berätta lite mer om mig själv då jag kanske har fått några nya läsare som inte vet vem jag är.
Jag heter Emelie, är 19 år gammal och bor i Mariestad. Jag har två syskon, ett som är äldre än mig och ett som är yngre, jag bor med min mamma och med min pappa i en lägenhet :)
Jag går mitt sista år på barn och fritidsprogrammet här i Mariestad, så i Juni tar jag studenten och det är bara 115 dagar kvar tills den dagen! :)
Jag är en tjej som älskar att spela bowling och har hållt på i 8 år snart, jag gillar att lyssna och skriva musik och när jag inte spelar bowling eller håller på med musiken så gillar jag att vara med mina vänner och med familjen.
Mina framtidsdrömmar är att få jobba med musiken eller att få hjälpa barn som har svårt hemma, i skolan eller vad som helst.
Vardagen för mig ser ut som att jag har skolan på morgonen till ca 15 på eftermiddagarna förutom på fredagar då jag slutar ca 12:40, idag hade jag hand om bowlingträning för Team Eldklots ungdomslag som jag och min vän Gabriel är tränare för. Efter träningen så brukar jag gå hem och äta något, sedan pluggar jag på till prov eller gör andra uppgifter som är till skolan.
Men varje dag är inte sig lik utan det ändras hela tiden från dag till dag och det kan även ändras under dagen vad jag ska göra senare på eftermiddagen eller på kvällen.
Jag tänkte även att jag ska börja lägga upp dagen outfit om ni vill att jag ska göra det, och sen berätta om hur min dag har varit och så :)
Jag hoppas att ni ska tycka att min blogg är bra, jag ska även se om jag kan be någon hjälpa mig att byta design på bloggen då jag har tröttnat på denna för att det känns inte riktigt som mig :)
Så nu lägger jag en bild på dagens outfit
Klänningen kommer från Cassels, strumpbyxorna kommer från Lindex och strumporna kommer från NewBody
 
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi i imorgon igen!
Ha det bra!
Kram Emelie
 
  
Hej allihopa, hoppas att ni har haft en bra dag med era nära och kära! Idag är det alla hjärtans dag och den har spenderat med att städa mitt rum och sedan bara tagit det lugnt med familjen. Det var även tänkt sedan länge att jag och min vän Matilda skulle åka till Skövde idag och titta på balklänningar men då fick hon förhinder så hon kunde inte följa med. Då bestämde vi att vi ska åka nästa helg istället för jag vill inte åka själv och titta på klänningar.
Men imorgon kanske jag ska åka och titta på en balklänning i Ullervad hos en tjej som säljer sin och jag hoppas att jag kommer gilla den men det vet jag inte än. Har bara sett en bild på den och då såg den ganska bra ut så vi får se om jag kommer tycka om den eller inte. Jag har även bestämt mig för att inte lägga upp någon bild på min balklänning förens samma dag som balen är vilket är den 14e Juni och jag hoppas att ni kan respektera det :)
 
Ikväll är det deltävling två av melodifestivalen och jag hoppas att Linus Svenning, Samir och Viktor eller Magnus Carlsson men även Emelie Irewald kommer gå till final men om jag bara ska välja två stycken så hoppas jag att Linus och Samir och Viktor kommer gå till final. Får hoppas att denna deltävling är bättre än förra veckans.
Förra veckans melodifestival tyckte jag var helt okej, det var ju inte de bästa låtarna som var med men jag tyckte ändå att det var rätt bidrag som gick till final och till andra chansen. Vilka hoppas ni kommer gå till final?

Jag vill även ha tips på vad jag kan skriva om här i bloggen, om ni vill att jag ska skriva om vänskap, kärlek, mobbing till exempel :)
Jag är öppen för nästan vad som helst och det är bara att lämna en kommentar om vad ni vill att jag ska skriva om så ska jag se om jag kanske kan skriva något om just det du vill att jag ska skriva om:)
Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag med din familj, pojk/flickvän, vänner eller vem du än firar alla hjärtans dag med :)
Kram Emelie