Hej alla! Är det bra med er?
 
Sen jag bloggade sist så har det gått bra med promenaderna och gymmet, i söndags tog jag även en vilodag då kroppen sa ifrån att nu måste du vila Emelie så det gjorde jag.
Igår tog jag en promenad med min lillasyster, dock följde inte hon med hela vägen men det var roligt att hon följde med. Det var skönt att få komma ut och få rensa tankarna lite också då detta har varit jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara.
Idag var jag på gymmet för att köra rodd 30min och när jag började att ro så kände jag att det inte fanns någon motivation till att träna alls idag, dock så körde jag färdigt hela passet.
Jag vet inte varför jag känner så idag, jag har liksom ingen motivon till något idag. Skulle helst bara vilja ligga i sängen och sova för det känns som att jag inte har sovit på 2 månader fast att jag sover hela nätter och jag sover så mycket jag behöver.
Vet inte vad jag ska göra åt det heller, för mer vilodagar kan jag inte ta då jag redan har haft 2 stycken denna månad och det är ganska nära invägningen för denna månad med så jag måte köra på fram till invägingen i alla fall.
Jag tror att det kanske lite beror på vädret med, nu när det börjar bli mer soligt så är jag hellre ute och går i solen än att gå till gymmet. Dock tar det ju inte så lång tid på gymmet men det är roligare att vara ute och röra på sig för då får man frisk luft och jag rensar mina tankar bättre när jag får ta mina promenader.
 
Har ni några tips på vad jag kan göra så får ni gärna skriva dom till mig och ni får gärna komma med tips på vad jag kan skriva om här i bloggen.
Om det är något speceillt ni vill att jag ska skriva om så säg gärna till eller om det är något mer ni vill se mer av.
 
Nu har jag inget mer att skriva idag!
Vi hörs och ta hand om er där ute!
Kram Emelie
Hej allihopa! Mår ni bra?
Idag har jag tänkt att skriva lite om hur det går med promenaderna och med gymmet.
 
Promenaderna tycker jag att det går bra med och jag tycker att det går lättare och lättare för varje gång.
Dock har jag känt ibland att det har varit kämpigt att ta promenaderna men efteråt så är det jätte skönt för att jag vet att jag har gjort någonting bra.
I maj månad gick jag även milen 2 gånger vilket känns bra men ändå lite konstigt. För att jag tänker tillbaka på innan jag började med detta så kunde jag inte ens gå upp för trapporna i trapphuset utan att bli anfådd och 6 månader senare så går jag milen 2 gånger på 1 månad.
 
        
 
 
Hur går det då med gymmet? Det går alldeles utmärkt! Jag kör gymmet 3 gånger i veckan nu för att avlasta höfterna och knäna från promenaderna. Så första dagen kör jag rodd 30minuter (intervaller), andra dagen kör jag 1 timmes cykling och sista dagen kör jag styrka och kondition.
Jag tycker att det funkar för mig och jag känner att mina höfter och knän mår bättre av att göra så här.
Jag känner även att jag orkar mer på gymmet sen jag började köra 3 gånger i veckan, så får se hur länge jag kör det innan vi kanske ökar eller om vi ska göra någon annan förändring.
 
Om ni har några frågor angåenade min kost, träning eller precis vad som helst får ni gärna ställa dom så ska jag göra vad jag kan för att svara på dom.
Ni får gärna skriva vad ni vill att jag ska skriva om också för att ibland så kommer jag inte på något vilket kan göra att det går för lång tid mellan inläggen.
 
Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi!
Kram Emelie