Hejsan, förlåt att jag inte har bloggat så mycket. Men det har varit ganska mycket nu.
I veckan har jag inte gjort så mycket. I onsdags så var jag och Madelene på bio och såg på filmen This is it. Den var jättebra.
Igår så var jag med i en bowlingtävling. Det gick ganska bra tycker jag. Jag tror att jag aldrig har spelat så bra. Det var nog det bästa jag nånsin har spelat.
Idag så har jag varit på Ullared hela dagen. Jag köpte 4 linnen och sen trosor. Jag var hur trött som helst när vi skulle åka hem så jag somnade nästan direkt.
I morgon ska jag inte göra så mycket. Jag ska bara ta det lungt och ladda inför skolan som börjar på måndag.
Jag hoppas att det kommer gå mycket bättre nu när vi har haft höstlovet.

Jag tittade på idol igår. Jag tyckte att det var fel att Erika skulle åka ut. Jag tyckte att Calle skulle åka ut. Erika ville det här så himla mycket, annars hade inte hon sökt igen. Jag blev så ledsen när hon åkte ut. Jag tyckte att hon förtjänade att stanna kvar en vecka till i alla fall.

Jag vet, jag vet, jag vet. Jag vet vad EMD har för hemlighet men jag tänker inte säga vad det är. Det får ni se på måndag.
Hoppas alla har haft en bra dag.
Kram Emelie Karlsson

Hejsan allihopa. Jag har inte gjort så mycket denna vecka. Jag kan berätta vad jag har gjort.
Måndag: skolan och då hade vi språk (jag har språkmix), So, lunch,engelska,svenska och sen no. Och sen efter skolan så gick jag ner och träna bowling för att James skulle hjälpa mig.
Tisdags: skolan och då hade vi bild,so,idrott,lunch,svenska,språk och sen matte. Och sen så gick jag hem och gjorde några läxor. Sen hade jag bowling träning.
Idag: började klockan 08:30 med musik,engelska,syslöjd,lunch,so och sen no. Efter det så gick jag till bowlinghallen och kolla om James var där för. Jag frågade om vi skulle träna på fredag.
Torsdag: skolan och då har vi matte,no, k-modul,lunch,svenska,språk och sen data. Efter det så ska jag och en kompis till Café Holmen för att vi ska träffa en från kommunen och prata om att få EMD hit till Mariestad, så vi ska dit klockan 15:30. Efter det så ska jag till bowlinghallen för att jag har träning.
Fredag: börjar klockan 08:10 med matte, elevensval,engelska,lunch,so och sen idrott. Efter idrotten så ska jag till bowlinghallen och träna med James. Jag ska träna med James klockan 14:30 och jag slutar 14:20. så jag har 10 min att byta om. men jag hinner byta om på 3 min, så jag kommer hinna hoppas jag.
Kommer inte på något mer att skriva.
Ha det bra allihopa.
Kram Emelie

Hejsan allihopa. hoppas att ni mår bra. Idag är det fint väder. Solen skiner för fullt ute.
I fredags så var jag i skolan. sen så var jag och tränade bowling med James. Och det gick ganska bra tyckte jag.
Igår gjorde jag inte så mycket. Jag tog det bara lungt. På kvällen så gick jag och Jessica ut och gick. Sen efter det så blev det hem och kolla på Körslaget.
Körslaget tyckte jag var sådär.
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag sitter och väntar på att klockan ska bli 13:20 för då har Jessica en bowling match som jag ska kolla på, och så Kommer James ner och kollar hoppas jag.
Och jag håller på att skriva klart låten som jag har skrivit till en person som jag tycker om jätte mycket.
Jag sitter och chattar med James på facebook om bowling.
Imorgon ska jag till skolan. Sen ska jag hem och göra läxor. Efter det så måste jag ner till stan och kolla på vinter jacka.
Jag vet, detta blev inget långt inlägg. men jag gör ett inlägg när jag har tid och när det har hänt något.
Hoppas ni har det bra.
Ta hand om er.
Kram Emelie Karlsson