Hejsan allihopa,hoppas att ni mår bra:) Det gör jag i alla fall:) Igår så var det melodifestivalen i göteborg och därifrån så gick Ulrik Munther och David Lindgren direkt till finalen och sen Top Cats till Andra Chansen och det gjorde Timotej också:)
Och nästa lördag så är Mattias tur att gå upp på scenen och sjunga sin låt:)
Och vi måste verkligen ringa och rösta på honom för han ska till finalen av Melodifestivalen!!:)
Denna vecka som kommer så har jag sportlov och det är så skönt att ha det:)
Jag ska bara ta det lugnt denna vecka,ska nog träna lite bowling också.Jag måste plugga kemi för jag har prov veckan efter lovet och det suger.
Min dator har fortfarande inte kommit,jaqg hoppas att den gör det snart för jag behöver ha den till skolan med allt skolarbete som vi har just nu.
Idag har jag haft bowlingmatch,det gick inte alls bra.försökte med allt jag kunde men det hjälpte inte.Och sen så hände det en ganska jobbig sak också men jag är inte redo att berätta varför än.
Kanske nån annan dag:)
Ha en fortsatt trevlig dag:)
Kram Emelie Karlsson
Hejsan allihopa,hoppas att ni har det bra:) Det har jag i alla fall,denna vecka så har det varit ganska mycket att göra.Det har varit nationella prov i tisdags och idag.Men det gick ganska bra för mig på båda och jag känner mig jätte nöjd med dom:)
Sen imorgon så är det friluftsdag och då ska jag spela badminton och bowling:) Och sen så har jag sportlov nästa vecka vilket känns jätte skönt för jag känner att jag behöver ha lite ledigt nu:)
Ja,jag vet inte vad jag ska skriva om.Ge tips på vad ni vill att jag ska skriva om:)
Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi senare:)
Kram Emelie:)
Hejsan allihopa,hoppas att ni mår bra:) Det gör jag i allaf all:) Nu sitter jag i skolan och bloggar:) Min dator har fortfarande inte kommit och jag saknar den.Jaq hoppas att den kommer snart.
Som ni har sett så har jag bytt header.Jag är så nöjd med denna,den andra kunde man inte se.
Nu har jag inte någon mer tid att blogga,det blev en snabbis eftersom jag sitter i skolan och bloggar.Bloggar mer när jag kommer hem:) Hörs senare
Kram Emelie