Faaaan!! säger jag! För att inte Erik vann Körslaget.Jag känner mig skyldig för att inte han vann!Jag hade inte på mig mitt tur armband och om jag hade haft det så skulle Erik ha vunnit.Kan man spola tillbaka lite eller? så jag kan få sätta på mig mitt tur armband och så får man veta att TEAM ERIK HAR VUNNIT!!
Jag ska ALDRIG mer kolla på körslaget.Man kan chatta med Erik i morgon klockan 13:30 den 1 Februari
nu vill jag inte prata mer om det
Danny är sjuk, han har ont i kroppen och har hosta.jag hoppas på att han blir snart bättre iaf.
I morgon har jag Bowling Match. jag berättar mer i morgon hur det gick.
Sov gott alla EMDFANS!

Hej och godmorgon! igår hade vi kalas för min lillasyster.och jag försökte med att hitta kompisar som vill gå på bio med mig. men jag har inte hittat några än. men jag hoppas att jag gör det snart för jag vill se Disco-daggarna snart. jag orkar inte vänta längre för att se den. jag vill se den nuuu! Idag ska jag köpa Frida tidningen för att Erik är med i den och EMD.
Erik är till final i körslaget.Jaaaaa!! nu måste vi rösta gärnet för han ska vinna asså. Rösta Rösta som bara den asså.Jag ska ha telefonen i handen hela tiden och så ska jag ringa och rösta.
Hoppas alla mår bra och dom som är sjuka krya på er.
Emelie Karlsson
Idag fyller jag 13 år!! Grattis till mig själv.
ska berätta vad jag fick jag fick:
pengar,smink saker,halsband,örhängen,bh,diadem,tvätt hansdskar och sen av mamma och pappa så kommer jag få bowling saker som klot skor och väska i morgon. så det blev jag väldigt glad över. så ja jag ahr haft fullt upp idag då. så nu är jag jättetrött men jag vill inte gå och lägga mig. när jag är riktig trött så kan jag gå och lägga mig klockan 20:00 på en söndakväll. men jag säger grattis till alla andra som fyllde år idag. och tack för alla presenterna som jag har fårr från alla som jag känner i min släkt. den 23 janauri så ska jag gå på bio med en kompis hoppas jag att jag får med henne på den bion. och filmen heter Disco Daggarna!!! jag vill se den för att EMD gör rösterna.
Jaaaa!! Erik gick vidare igår! Bra röstat säger jag till alla som röstade. och nästa vecka ska han gå vidare till finalen och sen så ska han vinna hela körslaget.
kan inte skriva mer nu. men jag kan berätta mer i morgon hur min  dag har varit i morgon! tack ännu en gång alla som har sagt grattis till mig! Emelie Karlsson