Hejsan allihopa hoppas ni mår bra.Jag mår sådär.Men jag mår lite bättre efter jag pratade med en kompis som heter Amanda Kling.För hon och jag har råkat ut för exat samma sak.Så det känn extra bra att det är någon som vet hur man känner.
Vet ni en sak? idag är det ingen vanlig dag för idag är det Dannys födelsedag.Idag fyller den stora pojken 24 år!Tiden har gått så fort.Men det är en sak som jag skulle vilja säga.
Idag är det en underbar persons födelsedag.
En person som har förändrat hela mitt liv, som fått mig att vilja leva och tro att man verklgn kan bli lycklig igen.
Jag mådde skit när jag träffade honom första gången, och hans ögon, kramar och ord bara fick mig att le.
Hans musik har gett mig allting, glädje sorg saknad, alla känslor du kan hitta!
Hans bloggar som får mig att gråta, för att de går rakt in i hjärtat. För att han verkligen menar det han skriver, och för att det kommer rakt från hans stora hjärta. Ett stort hjärta av guld är vad den mannen har!
Utan honom hade jag inte suttit här idag. Och jag är serir jag säger det. Utan hans musik, ord, utan hans existens hade jag varit död.
Han får mig att vilja hoppas på att det finns ett hopp för alla, att alla lyckas med sina drömmar. Bara man tror på de. Jag vet att det är långt bort, men möjligheterna finns.
Jag hade gjort vad som helst för att Danny skulle varit här nu, och att jag bara fått krama honom igen.
Få säga allt jag känner, och att han har betyt och betyder mer än han tror.
Att han är det mest fantastiska jag har i mitt liv, och att han lever min dröm. Min dröm till fullo!
Danny Saucedo, tack för att du är den fantastiska människa du är!
Och grattis på födelsedagen <3

(Texten är inte min,den har inte jag skrivit.Det är en tjej som heter Amanda Kling som är en fantastisk kompis.)

Kramar Emelie<3

Hejsan allihopa. förlåt att jag inte har bloggat på ett tag. men det är för att jag har inte mått så bra. Men nu lovar jag att jag ska skärpa mig. Mattias gick vidare på Let´s Dance i fredags. Och Rabih åkte ut. Jag tyckte att det var lite för tidigt.Jag tänkte berätta lite om min vecka.
Måndags: Så vaknade jag klockan 06:30. Och sen klockan 07:35 så gick jag till skolan. och då hade vi språk. och sen hade vi SO. och sen så hade vi mat rast. Och sen så hade vi svenska och då spelade vi något spel. Och sen så hade vi engelska. Och då gjorde vi nånting som jag inte kommer ihåg. Och sen så hade vi NO. och där gjorde vi lite labrationer.
Tisdag:började med att jag vaknade klockan 06:30 och var yr. Och jag trodde att det bara var för att jag gick upp för sängen för snabbt.Och sen klockan 07:35 så gick jag till skolan och då hade vi bild. Och sen efter det så hade vi So.Och sen efter det så hade vi gympa. och då blev jag ännu mer yr. jag trodde att jag skulle svimma.Och sen så hade vi lunch rast. Och sen så hade vi svenska och sen så hade vi språk och sen så hade vi Matte. Och efter det så hade jag bowling träning. men jag fick inte vara med på den för Gabriel för att jag hade varit yr i skolan så han ville inte att jag skulle svimma där nere. Så det blev att sitta och titta på vad dom gjorde på träningen.
Onsdag:hade sovmorgon till klockan 08:30. Då började vi med musik. Och då sjöng vi och spelade gitarr. Och sen så hade vi engelska. Och sen efter det så hade vi sy slöjd. Och sen så hade vi lunch rast. Och efter lunchen så hade vi So och sen så hade vi No. Och sen så var jag bara hemma och tog det lungt.
Idag: Så vaknade jag klockan 06:15 av att min väckar klocka ringde. Och då gick jag upp. Och gjorde i ordning mig. Så jag gick till skolan klockan 07:35.Och då hade vi matte. och sen efter matten så hade vi No. Och sen efter No:n så hade vi K-modul (det är informations sak) Och sen så hade vi lucnh. Och då mådde jag sådär. jag kände att yrsen kom tillbaka. men sen på svenskan så försvann den igen. Och sen så hade vi språk. Och sen så slutade vi. Och jag stod i caféterian och pratade med Emmy. Och då kom Lars förbi och då sa jag att jag vill prata med honom i morgon på matrasten. Och det sa han att det gick bra. Och sen gick jag hem. Och klockan 16:45 så har jag bowling träning, Och sen ska jag bara ta det lungt. Och jag berättar mer i morgon vad jag har gjort i morgon.Ha det bra allihopa. och ta hand om er. Kramar från er Emelie
Saknar er grabbar. Sjuukt mycket.