Hejsan allihopa.Hoppas att ni mår bra.Jag mår bra i alla fall.Jag har precis packat klart alla mina saker.För jag ska åka hem från stockholm idag,jag åker hem med farmor och farfar.Och då åker jag till sommarstugan.Och sen nån gång i början av augusti så kommer jag hem från sommarstugan.
Jag har inte gjort så mycket i Stockholm.Jag har varit på Kolmården.Jag har bilder och videor från därifrån.
Och sen har jag varit på Skärholmen och köpt Bobbys hårspray och shampo.Och det är det bästa bästa shampo och hårspray jag nånsin har använt.Och sen har vi varit på Lida och grillat.Lida är en plats utanför stockholm.Där finns en liten gård med en affär och en kyrka.Och sen lite längre in i skogen så finns det grillplatser.
Och i lördags så var jag och min faster på Heron city och tittade på bio.Och vi såg filmen Letters To Juliet.Och den filmen kan jag absolut rekommendera till alla som gillar romantiska filmer.För den filmen var underbar.
Idag fyller min kusin Elise 1 år,grattis.
Ha en bra dag.
Kram Emelie
Hejsan allihopa.Nu är jag i Stockholm och hälsar på min faster och hennes sambo och hennes två barn.Och jag stannar här tills på onsdag.Och då åker jag med min farmor och farfar till sommarstugan.Och sen stannar jag där tills i början av Augusti.
Och jag kommer lägga in bilder här när jag kommer hem eller när jag är här i Stockholm.I morgon ska jag till Ikea och Skärholmen och shoppa lite.Och sen har jag ingen aning om vad jag ska göra.Ska kanske till Kolmården med min faster och hennes två barn och Elias (min faster sambo)
Och sen så ska jag och Elias komma på lite melodier till lite låtar som jag och en kompis har skrivit.För Elias kan spela gitarr och piano.Så han ska hjälpa mig med det.Så jag kanske har två färdiga låtar tills på onsdag som jag kan spela upp för en kompis.
Och låtarna handlar om min döda kompis och pojkvän.Saknaden till dom är otroligt stor.Det finns inget annat som jag saknar så mycket.Det känns som att det är ett stort hål i mitt hjärta som ingen annan kan ta.Det kommer aldrig att någon kan ta en sån stor plats i mitt hjärta som dom gjorde.
Nu har jag inget mer att skriva.
Jag hoppas att ni har haft en underbar dag.
Kram Emelie
Hejsan allihopa.Hoppas att ni mår bra.Jag mår bra i alla fall.Igår var jag på sjukhuset hos en dietist och sen hos sjukgymnasten.För jag har problem med ryggen och då ska jag få en tid så att jag kan öva upp ryggen med olika övningar och sånt.Så att jag ska kunna klara träna/spela bowling.Och jag har spelat bowling i 4 år snart och jag skulle bli jätte ledsen om jag var tvungen att sluta spela bowling pga min rygg.Att den inte ska orka med alla rörelser som vi gör.Så därför går jag dit.
Nu har jag inget mer att skriva.Kanske skriver mer i morgon.
Ha en bra dag.
Kram Emelie.K