Hej! Är det bra med er? Jag mår bra idag, tog en vilodag idag för att jag fick ont i höften när jag var ute och gick igår och sedan fick jag ännu mer ont i höften när jag tränade bowling igår.
Imorgon kommer jag att fortsätta med promenaderna och så ska jag försöka hinna till gymmet nån dag med,vet ej vilken dag det kommer att bli än, imorgon jobbar jag till kl 16, lördag har jag match kl 17 dock ska jag ut och gå på förmiddagen, söndag har jag match kl 15 och ska ut och gå på förmiddagen eller på kvällen den dagen så kanske blir nån dag nästa vecka istället.
 
Idag är det 2 månader sen jag slutade att äta godis,chips,choklad,nötter,fikabröd, dricka läsk, saft.
Jag trodde att det skulle bli mycket svårare än vad det har varit, visst har jag haft lite sötsug vissa dagar och då velat ha något sött. Dock har jag lyckats hålla mig ifrån det och ätit frukt istället ellet bara låtit bli att äta något, ibland kan jag ha även ha druckit ett glas vatten som har hjälpt för stunden.
Jag har dock inte slutat med popcorn eftersom det är majs så är inte det lika farligt/dåligt som allt det andra.
Jag äter ju inte popcorn i stora mängder heller utan när jag gör popcorn så gör jag lite och sen får det räcka.
Vill även passa på att tipsa er om en film/dokumentär som heter sockerfilmen där man får följa en man som gör ett experiment med socker.
 
https://www.youtube.com/watch?v=ODgi55ZU8Ck&t=327s
 
In och titta på denna dokumentär/film för den stämmer så himla bra.
 
På måndag är det öven dags för invägning för denna månad. Jag hoppas att jag har lyckats gått ner 4kg denna månad och har jag inte det så får jag kämpa ännu hårder nästa månad och kanske tänka efter vad det var jag gjorde för fel och försöka ändra på det eller ändra på något annat.
 
Det var allt jag hade att skriva om idag, ta hand om er och var rädda om varandra.
Kram Emelie
Hej allihopa, är det bra med er?
Jag mår relativt bra, är trött efter promenaden förmiddags.
 
Har ni sett att det är en ny design på bloggen? Vad tycker ni,är den bättre än förra?
Jag fick hjälp av en vän/bowlingkollega som hjälpte mig att byta och göra en ny design till min blogg då jag inte vet hur man gör.
Jag är jätte nöjd över resultatet för det var så här jag ville ha från början när jag startade bloggen 2008.
Tänk att nästa år har jag haft denna blogg i 10år! Tiden går verkligen fort, det känns som att det var igår som jag startade bloggen.
 
Jag undrar också vad ni skulle vilja läsa här på min blogg (förutom om min viktminskning) för det känns som att det kanske blir tjatigt att få läsa om likadana saker varje gång det kommer ett nytt inlägg och är det någon av er som har förslag får ni gärna kommentera det. Sen får vi se om jag kommer på något bra att skriva om det också för att det kan vara ett lätt ämne och det kan även vara ett svårt ämne. Jag ska försöka att skriva om det om ni vill att jag ska göra det.
Kanske kan göra tidsinställda inlägg så att det blir minst 1 inlägg varje dag för att jag tycker att det är tråkigt när det går 1 vecka eller kanske mer innan jag bloggar igen och då kan det vara bra med tidsinställda inlägg.
Vet inte när jag kommer att börja med det, ska fundera lite på det först och komma på bra ämnen att skriva om vilket ni även kan få hjälpa mig att komma på.
 
Det var allt jag hade att skriva om idag!
Ta hand om er så hörs vi en annan dag
Kram på er
Emelie
Hej allihopa! Är det bra med er? 
Idag ska jag berätta om den spännande nyheten som jag skrev om förra veckan.
 
Den 2a December förra året blev jag kontaktad av en tjej på SVT som jobbar med ett program som heter Idag om ett år som går ut på att man följer olika personer när de gör olika förändringar,uppnå drömmar eller att hitta kärleken osv under 1 år. Hon hade läst min blogg när jag hade skrivit om min förändring som jag gör tillsammans med Patrik. Hon tyckte att jag skulle söka in till programmet dock så tvekade jag i början eftersom jag inte gillar att stå i centrum eller att vara med på tv överhuvudtaget.
Patrik,Elvira och Anton övertalade mig att söka till programmet vilket jag sedan gjorde, blev kontaktad av en annan tjej som jobbade där för att bestämma datum för intervju, försökte göra en intervju genom skype vilket inte gick så bra. Så förra tisdagen åkte jag till Stockholm över dagen för en intervju med dom och den intervjuen kändes bra och naturlig.
Under veckan som gick var jag nervös och glad över att jag kanske skulle komma med och det höll i sig fram tills igår, för det var den dagen jag skulle få reda på om jag gått vidare eller inte.
Fram tills igår ville jag verkligen vara med i programmet dock så förändrades det under dagen och jag ville verkligen inte vara med i programmet för att jag har ganska många psykiska problem jag måste ta tag i.
Det kände jag att det vill inte jag göra på tv eftersom det är så pass privat och jag vill inte att hela sverige ska få se när jag pratar om mina psykiska problem.
Jag hörde inget från dom igår och tänkte då att jag inte kommit med och hör jag inget från dom efter fredag så räknar jag med att jag inte kommit med.
 
Idag fick jag ett mail av produktionen av programmet där det stod att jag inte hade kommit med eftersom det var så många sökande och de tyckte att jag skulle söka nästa år igen om det skulle bli en ny säsong.
Det kommer jag inte göra vad jag vet nu och jag tycker ändå att det starkt gjort av mig att ens söka och göra intervjuen med dom för att inte ens det ville jag göra i början.
Efter jag hade läst mailet så blev jag lättad och samtidigt blev jag ändå lite besviken över att jag inte kom med.
För detta var något jag ville så otroligt mycket i början för att kunna visa andra och inspirera andra till att man kan gå ner i vikt på naturligt sätt och det tar tid.
Jag tror att den halvan med att jag inte ville vara med längre tog över så pass mycket vilket gjorde att jag ändå blev ganska besviken över att jag inte kom med.
 
Jag är ändå glad över att jag klarade av att söka till programmet, åka till intervjun och göra den för att sedan vänta nervöst i en vecka och sedan få reda på att jag inte kom med.
För nu fortsätter min resa mot ett hälsosammare Emelie oavsett med ett tv - program eller inte.
 
Skriver mer imorgon för nu ska jag åka till morfar och fira honom för idag fyller han år!
Grattis på födelsedagen morfar!
Kram Emelie