Hej allihopa! Hoppas att ni mår bra, jag mår sådär efter denna vecka som har gått. Det har varit så mycket i skolan nu inför nationella provet i svenska och sen lite privata saker. Igår tog jag påsklov och idag åker jag tillsammans med mina bowlingkamrater till Västervik och spelar där imorgon och sedan vidare mot Jönköping. Jag tittar bara in lite snabbt för att jag har snart samling men jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag/kväll/helg.
Kram Emelie
Hej allihopa, hoppas att ni mår bra! Just nu ät jag hos mammas kusin och innan det spelade jag Junior Masters och fick ihop 1258 på 6 serier! :) Jag är ganska nöjd med det men jag känner att jag kunde ha spelat bättre än vad jag gjorde! :)
Imorgon blir det att bara ta det lugnt men även plugga lite och kanske städa lite på mitt rum:) Kanske drar till gymmet också och tränar lite :)
Ha en fortsatt trevlig lördagkväll
Kram Emelie
Hej allihopa, hoppas att ni mår bra! Idag var det dags för skolan igen där det inte hände så mycket, nu ikväll var jag,min vän Matilda och min lillasyster Ellinor och lyssnade på en föreläsning av Paolo Roberto om träning,hälsa och kost! :)
Han pratade om sina erfarenheter,vilka metoder som funkar och inte funkar, hur man ska tänka och lite annat :)
Jag hade gärnat lyssnat hela kvällen på honom för att det var en rolig och inspirerande föreläsning där man visste lite men man fick ändå veta ganska mycket nya saker! :)
Jag rekommenderar er alla att gå på någon av hans föreläsningar för att de är verkligen inspirerande för alla oavsett om man ät vältränad eller otränad!
Men man kan alltid börja förändra sitt liv innan det är försent!
Ha en fortsatt bra kväll
Kram Emelie