Hejsan. idag har jag inte gjort så mycket. först var det skolan och då hade jag: musik,engelska,syslöjd,so och sen no.sen var det hem,sen ner till stan och där köpte jag nya skor och byxor.Och då träffade jag Johanna (en i min klass) och hennes kompis.
Idag kommer Disco Daggarna ut på DVD. Jag ska beställa den när jag har råd. Just nu har jag inte råd.Och jag har inte sett den än så jag tycker det ska bli spännande sen när jag får den och sen ska se den.
I morgon ska jag inte göra så mycket. det blir skolan. och då har jag: Matte,NO och K-modul som jag inte vet vad det är. sen klockan 10:50 så har vi mat och sen ska vi ner till ute bassängerna för det är nått test som dom ska göra. jag ska inte vara med för att jag har öron inflammation som jag fick i fredags så jag ska inte bada.sen när jag kommer hem så ska jag bara ta det lungt och sen är det ner och träna bowling med världens bästa James.Sen efter det ska jag inte göra så mycket.
På fredag börjar jag klockan 09:30 vilket är jätteskönt för då har vi nån klassdag med massa tävlingar.och då slutar jag nån gång vid 13:30.
Den 6:e September så har jag bowling match i Skara klockan 11:20-12:20 och sen har jag en från 12:20-13:20. Och då är det så här att det är Nickelodeon dagen på Liseberg den dagen också som börjar klockan 17:00 och om jag och pappa åker från Skara direkt efter bowlingen så är vi där klockan 15:10. så jag hoppas att jag får gå. Jag måste fråga pappa i morgon. om jag inte får gå då vet jag inte vad jag gör. Jag har inte sett EMD på 1 månad och 22 dagar det är mycket för mig.Varje gång jag ska fråga pappa om jag får gå på en EMD spelning så säger han:
Nej Emelie,det räcker nu.Du har redan sett dom en gång. Det får räcka ett tag nu.
Jag tycker att det har gått ett tag nu.Det har ju gått 1 månad och 22 dagar så jag tycker att han borde låta mig då. det kostar ju inget att gå på det förutom inträdet till Liseberg som kostar 70kr. Jag vill ju se EMD så pappa borde låta mig gå.
JAG VILL SE EMD DEN 6:E SEPTEMBER!!
Det är inte nu på söndag men nästa söndag. så jag måste fråga i morgon.
Nu kommer jag inte på något mer att skriva. Vi hörs i morgon. Ha det bra. Ta hand om er allihopa. Puss Kram
Hejsan allihopa. Idag har jag varit i skolan.Det har gått bra hittills tycker jag. Idag tog vi skolfoto och enskilda kort.
Sen när jag kom hem så satte jag mig och lyssnade på EMD (som vanligt).Jag följde med min lillasyster ner till bowlingen idag för att hon ska börja i bowling.
I morgon ska jag till skolan och sen är det hem och göra engelska läxan,ner till bowligen och kolla hur den gruppen ser ut om det är för många spelare där. för jag ska börja träna två gånger i veckan och då blir det på Tisdagar och Torsdagar.Jag hoppas att jag kan få spela två gånger i veckan.På tisdagar kommer jag få ha en som heter Gabriel. Han är jätte snäll och jätte duktig på bowling. På torsdag så har jag en som heter James. Han är världsmästare i bowling så det känns bra att ha han som tränare. Jag följde ju med min lillasyster ner till bowlingen idag. Och då pratade jag med James och frågade om  han skulle ha måndags gruppen eller torsdags gruppen. och det visste inte han. och sen så hade dom ett snabbt möte.Efter dom hade haft mötet så kommer James fram till mig och säger att han ska ha torsdags gruppen. Och då blir jag jätte glad. för jag har alltid velat ha han som tränare. Jag trodde att jag inte skulle få ha han som tränare nån mer gång. men det kommer jag att ha. Jag har pratat med han på Facebook och då har jag frågat om han kan lära mig att skruva och sånt och då sa jag att vi kan väll ta det på nån träning. för att han jobbar nere på bowlinghallen när han inte tränar nån grupp. och så sa han att ja jag hjälper dig jätte gärna.Så nu är jag jätte glad att få ha han som tränare igen.
I morgon fyller min kompis Jessica 13 år. Grattis i förskott.
Kram Emelie Karlsson 24/8 2009
Hejsan allihopa. Nu är det bara 12 timmar och 45 min kvar tills skolan börjar. Jag längtar lite grann.
Jag mår inte jättebra nu heller. Har lite ont i halsen och så är jag ganska hes. jag kan knappt prata. Så ont har jag och så hes är jag. jag hoppas att det inte gör lika ont i morgon. På söndag ska jag få spela bowling för första gången sen 3 månader. Jag har inte spelat på 3 månader så det ska verkligen bli kul att få börja träna igen.
Jag läste på Aftonbladet och Expressen att Danny,Brolle,Anna Bergendahl (idol 2008) och Darin står med på deras aktuellt lista. så jag hoppas att dom kommer vara med. Då har Danny,Brolle,Anna coh Darin en säker röst från mig iaf. Och så fick jag se ett namn som jag inte gillade på aktuellt listan och det stod Johan Palm. Hur kan han vara med. Han sjungr ju inte äns bra. Men om Danny och Johan ska vara med då ska vi alla EMD/Danny fans visa att Danny kommer vinna.Johan kommer inte vidare till finalen.
Jag hoppas att Danny,Brolle,Anna och Darin vill vara med i Melodifestivalen. Jag skulle bli så glad om dom var med.
Nu kommer jag inte på något mer att skriva. Ha en bra dag allihopa. Jag lovar att blogga i morgon när jag har slutat skolan för dagen.
Emelie Karlsson