Tänkte summera detta år och det har varit som en berg och dalbana!
Vissa stunder har varit riktigt jobbiga och jag har velat ge upp med allt men då försöker jag tänka på alla positiva saker.
Andra stunder har det varit riktigt roligt och jag har velat att det ska fortsätta på det bra hållet vilket det har gjort!
Jag är så glad över att jag fått den här chansen och jag ångrar det verkligen inte, jag mår så mycket bättre nu än vad jag har gjort tidigare.
Även om det är lite att fixa med det psykiska och det mentala så har jag kommit ganska långt! 
Tack till alla som stöttar mig i detta och det betyder så mycket, trodde ärligt talat inte att det skulle vara så många som stöttade mig i detta men så fel jag hade!

Tack även till Patrik som gett mig denna chansen och jag hoppas att du är stolt över mig! Jag ser framemot det nya året och se vad det har att erbjuda för denna resa!

Tack till alla!

Gott nytt år allihopa!

 
Kram Emelie

För November månad stannade vågen på 85,1kg och 105cm runt midjan.

December månad började med lite magsjukan igen men den höll inte i sig så länge som tur va. Hann träna i 2 veckor sedan var det dags att få en förkylning precis innan jul men hade 3 vilodagar och sedan började jag träna lugnt och försiktigt.
Den här månaden har gått upp och ner, vissa stunder har varit ganska kämpiga och nästan gjort att jag har gett upp men jag har fortsatt. Sen finns det även stunder som gör att jag vill fortsätta med detta för att kunna nå mitt mål tillslut.

Idag var det dags för invägning för denna månad och vågen stannade på 82,6 kg och 103 cm runt midjan.
Denna månad har jag gått ner 2,5 kg och tappat 2 cm i midjan!
Sammanlagt på 13 månader har jag gått ner 41,3 kg!
Det är helt sjukt! Aldrig trodde jag någonsin att det skulle gå så här fort och bra som det ändå har gjort trots alla motgångar jag har haft.
Nu siktar jag på att gå ner 50 kg innan April 2018 och att orka springa milen nån gång nästa år med.
Jag ska fortsätta kämpa på oavsett hur jobbigt det blir och jag kommer även att fortsätta att uppdatera med hur det går och mina tankar kring allt!
Tack till alla som stöttar mig!

 

 
 
 
 
 
 
 
Det var allt jag hade för idag!
Måste göra iordning mig för att jag ska iväg på ett bröllop om ett par timmar!
Skriver mer imorgon kanske beroende på hur trött jag är!
Kram Emelie
 
 
Hej allihopa! Hoppas att ni mår bra och att eran jul har varit bra!
Min jul började med att jag trodde att jag hade öroninflammation men det visade sig vara övertryck i örat och sen fick jag min tjejvecka med på julafton så det var ju inte någon bra start.
På morgonen åkte jag,pappa och min lillasyster till min storasyster och hennes familj och åt julfrukost, sedan åkte vi till farmor och farfar för att äta julmat.
Efter det åkte vi hem till mamma som hade jobbat dag och slutade kl 16, sen åkte mamma och pappa upp till min storasyster igen och umgicks lite med dom.
 
Juldagen spenderades med mamma, pappa, min lillasyster och min storasyster med familj för att äta julmat och sedan dela ut julklappar.
I julklapp fick jag: presentkort på en trafikskola, presentkort till saker till min bowling, en planeringstavla som är som en whiteboard, 1 påslakanset och 1 chromecast.
Jag är verkligen nöjd över mina julklappar, chromecasten kopplade jag in i tv:n direkt så att jag kunde använda den. Jag har använt den ganska mycket sen jag fick den, känns som att jag kommer att kommer att bosätta mig i mitt rum om dagarna när jag inte har något att göra.
 
Igår fick jag även en bok på posten som jag köpte innan jul, och den boken är Mia Törnblom Självkänsla nu.
Det är en bok som ska ge mig tips på hur jag kan få bättre självförtroende och självkänsla.
Så jag kan kanske uppdatera er lite hur det går med den boken, jag har precis börjat läsa den så vi får se hur lång tid det tar innan jag har läst färdigt den.
 
Det var allt jag hade idag, kanske kommer något inlägg imorgon eller en annan dag, beror på vad jag hinner med då det är ganska mycket som händer dessa dagar.
Ha det så bra och ta hand om er så hörs vi!
Kram Emelie