
Ingredienser:
300gram torskfilé
150 gram kålrabbi
1/4 påse salladslök (125gram)
1msk smör eller margarin
½ tsk curry
½ msk tomatpuré
½ fiskbuljong tärning (jag tar en hel för mer smak)
1dl vatten
1 1/4 dl matlagningsgrädde (jag tar en hel förpackning)
salt och peppar efter smak
Gör så här:
Tina torsken och börja koka iordning riset enligt vad det står på förpackningen
Skala och skär upp kålrabbin i små tärningar
Ansa och skiva salladslöken
Fräs grönsakerna i matfettet i en gryta
Rör sedan ner curry, tomatpuré, smulad buljongtärning,vatten och grädde
Skär torsken i 2-3 cm stora bitar och lägg ner dom i grytan
Låt den sjuda sakta under lock tills torsken är klar, ca 5-10 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Redo att serveras