Hej allihopa, hoppas att allt är bra med er!
Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket på senaste men jag har fokuserat på jobbet och att försöka få tillbaka motivationen till att börja träna igen.
Motivationen har börjat komma tillbaka och jag hoppas att det bara ska öka, och jag har tänkt att jag ska ta upp träningen mer nu under min 2 veckors semester som jag har men även nu under sommaren.
Jag känner att jag saknar något att göra på dagarna efter jobbet men oftast så har jag varit så trött att man inte orkar göra något.
Det ska det bli ändring på nu för att jag vill verkligen nå mitt mål och kunna må bra tillslut.
Jag ska även ta tag i maten också för att börja laga mer nyttig mat och inte skippa måltider utan äta på bestämda tider och göra matlådor så att det finns.
Kommer skriva upp på min kalender varje vecka vad jag ska göra och vad jag ska träna för det hjälper mig få in rutiner i vardagen vilket jag behöver ha för att jag ska kunna fungera.
 
Om det finns någon som har tips på hur man kan öka sin motivation till att vilja träna igen får ni gärna ge tips!
 
Det var allt jag hade för idag, vi hörs kanske senare i veckan!
Ha en underbar dag och ta hand om er!
Kram Emelie

1 kommentarer

Marianne

28 Jun 2019 06:24

Vad kul att du är tillbaka:)
Mitt enda tips är att inte följa din planering slaviskt, utan om det känns motigt att gymma en dag kan det vara ok med en promenad eller cykeltur eller något sånt.

Det har ju hänt en del nu med nytt jobb och lägenhet, det är förståeligt att energin har gått åt till det.

Svar: Tack 😀 nej slaviskt har inte tänkt att jag ska göra men jag behöver ha allt planerat så att man vet vad man ska träna och äta på dagen 😀
Emelie Karlsson

Kommentera

Publiceras ej