Hej alla läsare! Allt bra med er?
Idag har jag tänkt att skriva om en motgång som jag har gått igenom de senaste dagarna vilket är att kroppen orkar inte mer träning men hjärnan säger att jag bara ska köra på.
Jag tycker att detta är ganska jobbigt eftersom det är ganska nära invägningsdagen och jag kan inte ta fler vilodagar då jag redan har tagit 2st denna månad för jag vill inte att det ska försvinna för många dagar.
Så vad ska man lyssna på? Ska man lyssna på kroppen när den säger ifrån och ta några vilodagar för att se om det blir bättre efter det och sedan fortsätta träna? Eller ska man lyssna på hjärnan som säger att jag ska köra på även om det blir jobbigt för att jag vet att det kommer att kännas bättre efteråt?
Grejen är att efter dessa promenader och passen på gymmet så känns det inte bra en stund efter, jag vet inte heller vad jag ska göra åt det för att det drar ju ner motivationen till träningen ganska mycket vilket gör att den "personen" inne i mig börjar säga saker till mig som kanske gör att jag inte tränar eller tar min promenad som jag ska göra. Jag har tränat nästan varje dag (2 vilodagar än så länge) denna månad så här långt och jag är verkligen nöjd med min insats såhär långt denna månad men jag vet att jag kan och orkar mer dock säger kroppen ifrån.
Ska jag lyssna på vad kroppen säger så att jag inte kraschar senare eller ska jag bara köra på och se om det blir bättre? Jag tycker sånt här är så svårt att veta om jag ska köra på eller om jag ska vila för att se vad kroppen säger dagen efter om jag orkar eller inte, samtidigt är jag rädd för att blir det för många vilodagar så kommer det bli jobbigt att börja träna igen vilket kommer göra att jag får börja om på ruta 1 igen och det vill jag inte göra.
Så har ni något tips på vad jag kan tänka på eller vad jag kan göra för att det ska bli bättre och att jag ska få mer motivation till att träna får ni gärna hojta till för jag tar emot alla tips.
 
Det var allt för mig idag!
Ha en fortsatt trevlig kväll
Kram Emelie