För Juli månad vägde jag in mig på 97,2 kg och 114 cm runt midjan!
 
Augusti månad har varit en ganska bra månad ändå tycker jag.
Åkte på en jäkla förkylning i början/mitten av månaden men den försvann ändå ganska fort igen då jag började med att dricka multivitamin brus (vitamintillskott) och fortsatte att träna. Dock så märkte jag ju av några gånger att det var jobbigare att träna vissa dagar än andra.
Jag har satt nya rekord på mina promenader med 3 gånger denna månad vilket jag inte brukar göra på 1 månad.
 
Överansträngningen kom även tillbaka efter förkylningen då den försvann ett tag vilket jag tyckte va bra för då kunde jag träna på som jag ville. Men nu när den är tillbaka så jag får vara mer försiktigt med träningen (dock är jag ganska envis så jag brukar köra på ändå) och lyssna på när kroppen säger ifrån.
 
Patrik var även hemma i Mariestad och checkade av med mig om hur det har gått och hur jag ska fortsätta tänka när det gäller kosten och träningen.
Vi har även ändrat lite i schemat på gymmet med och det tycker jag ändå har gått bra så här långt.
 
 
Denna månad stannade vågen på 94,8 kg och 112 cm runt midjan! Så på 9 månader har jag gått ner 29,1 kg!
Så otroligt tacksam för allt som händer och allt som jag är med om, en resa som jag aldrig kommer att glömma oavsett om det är motgångar eller medgångar!
Tack till alla som stöttar mig!
 
    
 
 
Den till vänster är från 30e November 2016 och den till höger är från 30e Augusti 2017 och detta gäller för båda bilderna!