Hej, hoppas att allt är bra med er!
Jag har alltid varit en osäker tjej som inte vill hitta på några roliga saker med mina vänner, har oftast varit hemma när det har varit tjejkvällar tillsammans med mina vänner då jag inte har varit bekväm och känt mig annorlunda.
Känner även att jag inte vågar gå ut på klubbar eller att vara bland fulla personer då jag är lite rädd för vad som kan hända.
Jag tror alltid att det värsta kan hända, t.ex våldtagen och dödad, eller misshandlad och massa sånna saker vilket gör att jag oftast är hemma istället för att gå ut och ha roligt med mina vänner.
 
Men i helgen gjorde jag något som jag aldrig skulle ha gjort innan denna resa började, jag gick på festival här i Mariestad och såg Martin Stenmark och Andreas Lundstedt själv utan några vänner.
Jag var ganska nervös båda dagarna över hur det skulle gå för mig och om jag skulle klara det.
På fredagen var det inte så mycket folk som jag trodde att det skulle vara och det gjorde nog att jag blev lugnare och hade super roligt. Jag njöt faktiskt av showen som Andreas Lundstedt gjorde och kunde slappna av.
 
 
 
 
 
Lördagen var det dags igen och då var jag ganska nervös på eftermiddagen eftersom jag skulle gå själv, tänk om det var mer folk där och om det skulle hända något.
När jag väl kom dit så var det inte så mycket folk i början och jag kände att detta klarar jag av och slappnade av.
Cirka 15 minuter innan Martin skulle uppträda så ställer jag mig längst fram och när han väl kommer ut så ser jag att det börjar komma mer och mer folk.
Jag försöker att ta det lugnt och inte stressa upp mig för mycket, det går bra ganska länge och jag kan faktiskt njuta av hans show och det fick mig att tänka på annat vilket gjorde att jag klarade av detta.
 
 
 
 
 
 
 
Efter ha läst Johannes Hansens bok Tough Love, lyssnat på hans podd och allt tjat från Patrik att jag ska hitta på något roligt för mig själv så kände jag att det var dags att göra något.
Dessa två dagar kommer man sent att glömma då jag verkligen lyckades att gå på festival själv och att utmana mig själv till att göra något jag verkligen gillar.
Är så glad att jag gjorde detta och detta är bara början, jag kommer att fortsätta utmana mig själv till att våga göra nya saker och att utvecklas till den personen jag vill vara.
 
Tack för att ni har stöttat mig!
Kram Emelie