Hej allihopa, hoppas att ni mår bra!
 
För cirka 2 o ½ vecka sen blev jag så sugen på att prova lite olika proteinbars från Barebells för jag har alltid velat göra det.
Jäklar vad goda vissa proteinbars är som de har gjort, jag har smakat på Caramel Cashew, Hazelnut & Nougat, Salty Peanut, White chocolate almond och Toffee Core.
De två sistnämnda är så otroligt goda! Jag älskar dom verkligen, jag trodde verkligen inte att det skulle vara så gott efter så långt uppehåll men jag hade så fel.
Så jag har tyvärr nu brutit mitt löfte om att inte äta något godis,chips osv, så i 2 år och 3 månader höll det tyvärr, jag tycker ändå att det rätt länge och det är verkligen ett rekord för mig.
Jag är ändå glad över att jag har klarat det så länge, jag trodde att redan efter första veckan eller första månaden skulle skita sig.
Men ju mer frukt jag åt och ju mer jag sysselsatte mig med annat så fick man annat att tänka på och det gjorde att man inte hann och tänka på att man var sötsugen.
 
Dessa har jag smakat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kan samtidigt känna att jag inte har brutit mitt löfte för jag äter ju inte godis, chips, nötter och naturgodis, men jag vet inte om man ska räkna med choklad i godis. Jag har ju räknat med choklad där så jag får ju fortsätta göra det.
Så jag har nog brutit mitt löfte, eller vad tycker ni?
Hur ska man tänka när det gäller detta? Har jag brutit mitt löfte eller inte?
Jag själv tycker ju att jag har det för jag räknar ju choklad som godis.
 
Det var allt jag hade för idag!
Ta hand om er!
Kram Emelie