Det är så här:
Jag fick ett paket på posten i Måndags.Och jag visste inte vad det var där i. Jag är ju med och tävlar på EMDs sida om deras namnstudiotävling och jag skickade in ett namn till deras studio och då trodde jag att jag hade vunnit den tävlingen. Innan jag öppnade paketet så blev jag glad för jag trodde att jag hade vunnit den dära namnstudiotävlingen. Och när jag öppnar paketet så ser jag något rött. Jag tar ut det och det är en röd Lilla Akutellt tröja med en autograf på. Jag fick ett litet kort från Pelle i Lilla Aktuellt och på framsida skrev han:
Grattis Emelie! Kram Pelle och så vänder jag på kortet och läser och så här står det:
Hej Emelie! Du har vinnut tröjan med EMD-Mattias autograf! STORT GRATTIS! Hoppas tröjan passar.
och jag har haft på mig den i två dagar.Så fort jag tog ut den så satte jag på mig den.
så här ser tröjan ut


Det hära är tröjan som jag fick. på tröjan står det:
svt lilla aktuellt
och sen är det EMD-Mattias autograf och han skrev
Mattias Kram.
Tack för tröjan.

Nu är det bara 7 dagar (om man räknar med helgen)  kvar tills min klass åker till Liseberg och då kanske jag ska få se EMD. Och det är 29 dagar kvar tills jag får träffa EMD,Marika och Teuta på Törebodafestivalen och det är 27 dagar kvar tills jag får se Kevin Borg på Törebodafestivalen. Jag längtar verkligen!
Igår så var det chatt med EMD på deras hemsida. och jag fick svar på min fråga.Jag blev jätteglad när jag såg att jag hade fått svar.
och jag har chattat med EMD idag och jag fick svar. så nu längtar jag bara att få träffa dom på liseberg om jag får det.
Kram Emelie