Hej allihopa, hoppas att ni mår bra!
Igår var jag, mamma, min lillasyster och min vän Matilda i Skövde och provade balklänningar till balen! Och jag tror att jag har hittat min klänning som jag vill men jag är inte riktigt säker än.
Efter det gick vi till Commerce huset och gick lite där inne och tittade då Matilda skulle försöka hitta något till sin pojkvän. Väl hemma så tog jag det lugnt och sedan gick jag och Matilda till stan för att köpa godis och Ben and Jerry :)

Igår var det även dags för den 3e deltävlingen i Melodifestivalen och jag tyckte att denna deltävling var helt okej. Jag gillade Andreas Weises låt och Kristin Amparos låt, jag blev lite besviken på Jon Henrik Fjällgrens låt då jag önskade att den kunde ha varit som den i Talang när han gjorde sin audition då jag älskade det. Lite tråkigt att Andreas och Kristin gick till andra chansen då jag hoppades på att de skulle gå till final men får gratulera Isa och Jon Henrik Fjällgren till finalplatserna! :) 

Igår/idag spelade Glee in sista avsnittet någonsin :( 6 säsonger av ren glädje,kärlek,sorg,hopp och tro! Jag läser många tweets om Glee där skådespelarna lägger upp bilder och texter!
Kommer sakna det mycket och jag måste köpa boxarna så att jag kan kolla på det när jag vill och hur mycket jag vill! Tack för allt Glee ni har fett mig en familj jag aldrig trodde jag skulle få! Love You <3

Idag så ska jag plugga svenska,samhällskunskap och naturkunskap då jag har prov i samhällskunskap och naturkunskap i veckan. I svenskan så ska jag skriva klart bokanalysen på boken Allt för min syster och sedan göra en filmanalys på filmen och sedan jämföra boken med filmen och jag hoppas att det kommer gå bra och bli klart i tid!
Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag!
Kram Emelie