Hej allihopa, hoppas att ni har det bra i denna värme!
 
Idag har jag tänkt att skriva om något som jag tycker är lite jobbigt men jag vet att det kommer att behövas göra.
Det är så att jag har tänkt på att kontakta vårdcentralen för att få komma i kontakt med en hudspecialist för att se om jag kan få göra en hudoperation.
Det som är besvärligt just nu är huden på ryggen för att så fort jag ska ut och springa eller bara ut och med min sportbehå på mig så får jag skavsår och de hinner aldrig att läka och förvinna då jag använder den dagligen.
Det gör att så fort jag blir varm och svettig eller efter träningspassen när jag ska duscha så svider det som sjutton på dom märkena.
Men grejen är att jag är ganska rädd för den operationen med, jag tänker på hur ont man kommer att ha efteråt och att man inte kommer kunna träna på flera veckor vilket kommer göra mig galen. För just nu är träningen allt för mig och jag vill verkligen inte missa någon dag med träning.
Dock vet jag att när operationen väl är gjord så kommer man att må så mycket bättre och man slipper alla dessa problem med huden.
 
Jag har ju även ganska mycket problem med huden vid mina överarmar, gäddhänget som man brukar kalla det. Dom har blivit ganska jobbiga och de hänger ganska mycket och bara är i vägen. När jag ska göra saker med armarna så flänger dom omkring vilket inte känns så attraktivt men även när jag vill ha på mig kläder så kan jag inte ha för tighta kläder över armarna eftersom det är obekvämt och det gör ont.
Det gör mig lite ledsen faktiskt att jag inte kan ha de kläder som jag vill ha på mig för att jag känner mig inte fin på grund av armarna men även med allt annat på kroppen.
Magen ska vi inte prata om, den är verkligen inte det största problemet just nu för jag tror inte att de kommer göra något åt det ändå då jag tror att det är för mycket fett kvar på magen istället för överskottshud.
 
Är det någon av mina läsare här som har gjort en sån här operation med huden? Hur var det för er och har ni ångrat er?
Sen tänker jag även på alla dessa kriterier som man måste uppfylla för att få en operation, gäller det för alla landsting/kommuner eller är det olika för varje?
 
Det var allt för idag!
Kram Emelie

1 kommentarer

Marianne

24 Jul 2018 07:47

Usch, det låter besvärligt med såren på ryggen. Jag vet ingenting om denna sorts operationer tyvärr, men det kommer säkert att gå bra, och åt avstå träning under läkningen....tjaa du har ju en ordentlig anledning och får se framåt så känns det nog inte så jobbigt.
Kram

Svar: Ja men precis, man får ju en bra anledning till att ta det lugnt och låta kroppen få vila och läka! 😀
Emelie Karlsson

Kommentera

Publiceras ej