Hej allihopa! Mår ni bra?
Idag har jag tänkt att skriva lite om hur det går med promenaderna och med gymmet.
 
Promenaderna tycker jag att det går bra med och jag tycker att det går lättare och lättare för varje gång.
Dock har jag känt ibland att det har varit kämpigt att ta promenaderna men efteråt så är det jätte skönt för att jag vet att jag har gjort någonting bra.
I maj månad gick jag även milen 2 gånger vilket känns bra men ändå lite konstigt. För att jag tänker tillbaka på innan jag började med detta så kunde jag inte ens gå upp för trapporna i trapphuset utan att bli anfådd och 6 månader senare så går jag milen 2 gånger på 1 månad.
 
        
 
 
Hur går det då med gymmet? Det går alldeles utmärkt! Jag kör gymmet 3 gånger i veckan nu för att avlasta höfterna och knäna från promenaderna. Så första dagen kör jag rodd 30minuter (intervaller), andra dagen kör jag 1 timmes cykling och sista dagen kör jag styrka och kondition.
Jag tycker att det funkar för mig och jag känner att mina höfter och knän mår bättre av att göra så här.
Jag känner även att jag orkar mer på gymmet sen jag började köra 3 gånger i veckan, så får se hur länge jag kör det innan vi kanske ökar eller om vi ska göra någon annan förändring.
 
Om ni har några frågor angåenade min kost, träning eller precis vad som helst får ni gärna ställa dom så ska jag göra vad jag kan för att svara på dom.
Ni får gärna skriva vad ni vill att jag ska skriva om också för att ibland så kommer jag inte på något vilket kan göra att det går för lång tid mellan inläggen.
 
Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi!
Kram Emelie
 

1 kommentarer

Marianne

19 Jun 2017 11:53

Bra där....men hur hinner du med?
Jag tänker jämt att "idag ska jag göra ett ordentligt pass" och sen slutar det ändå med en kort genomkörare...
Kram

Svar: Ja det undrar jag med ibland! Men jag har typ all tid i världen så jag hinner med :) Och skulle jag inte hinna med 1 timme så kan jag alltid köra 30minuter, dock så har det alltid varit att jag har hunnit med 1 timme på gymmet och det är jag jätte glad över för att ibland känns det som att jag gör ett bra jobb om jag inte tränar 1 timme för att jag vet att jag orkar det :)
Emelie Karlsson

Kommentera

Publiceras ej