Hej allihopa, hoppas att ni mår bra! Jag mår sådär då det har hänt ganska mycket på senaste tiden men jag försöker att vara stark och klara det.
Jag frågade ju er läsare om vad ni ville att jag skulle blogga om och då fick jag en kommentar om att jag skulle skriva mer om mig själv, hur min vardag ser ut, vad jag har för framtidsdrömmar och vad jag gillar att göra. Så jag tänkte att jag skulle börja med att berätta lite mer om mig själv då jag kanske har fått några nya läsare som inte vet vem jag är.
Jag heter Emelie, är 19 år gammal och bor i Mariestad. Jag har två syskon, ett som är äldre än mig och ett som är yngre, jag bor med min mamma och med min pappa i en lägenhet :)
Jag går mitt sista år på barn och fritidsprogrammet här i Mariestad, så i Juni tar jag studenten och det är bara 115 dagar kvar tills den dagen! :)
Jag är en tjej som älskar att spela bowling och har hållt på i 8 år snart, jag gillar att lyssna och skriva musik och när jag inte spelar bowling eller håller på med musiken så gillar jag att vara med mina vänner och med familjen.
Mina framtidsdrömmar är att få jobba med musiken eller att få hjälpa barn som har svårt hemma, i skolan eller vad som helst.
Vardagen för mig ser ut som att jag har skolan på morgonen till ca 15 på eftermiddagarna förutom på fredagar då jag slutar ca 12:40, idag hade jag hand om bowlingträning för Team Eldklots ungdomslag som jag och min vän Gabriel är tränare för. Efter träningen så brukar jag gå hem och äta något, sedan pluggar jag på till prov eller gör andra uppgifter som är till skolan.
Men varje dag är inte sig lik utan det ändras hela tiden från dag till dag och det kan även ändras under dagen vad jag ska göra senare på eftermiddagen eller på kvällen.
Jag tänkte även att jag ska börja lägga upp dagen outfit om ni vill att jag ska göra det, och sen berätta om hur min dag har varit och så :)
Jag hoppas att ni ska tycka att min blogg är bra, jag ska även se om jag kan be någon hjälpa mig att byta design på bloggen då jag har tröttnat på denna för att det känns inte riktigt som mig :)
Så nu lägger jag en bild på dagens outfit
Klänningen kommer från Cassels, strumpbyxorna kommer från Lindex och strumporna kommer från NewBody
 
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi i imorgon igen!
Ha det bra!
Kram Emelie
 
  

Kommentera

Publiceras ej